Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, nisam ja said:

mislim da je 30 preko dozvoljenog fine line. 

20 u naseljenom mestu, na otvorenom ne znam, ako misliš koliko može a da ne ostaneš bez dozvole.

Posted

Ja prosle godine 98 negde prema Loznici gde je dozvoljeno 50, izmedju dva naseljena mesta otvoren put, duga skoro ravna krivina, svi tu idu 80+ jer nema opasnosti a ja preticao i jbg. Probao da se izvucem, jok. Na kraju platio 15 000 din i dobio valjda 4-5-6 bodova, zaboravih tacno. Oprostili oduzimanje dozvole.

Rekose mi panduri da bi bio zestok najeb da sam isao 100+ tako da je super ispalo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted

Prodala sam mazdu juce, isplakah se ko konj. Bice u dobrim rukama. 

Posted
55 minutes ago, mustang said:

isplakah se ko konj.

a kako drugačije? :unsure:

• Haha 1
Posted (edited)

Exactly. Iritantan si mi vec duze vreme, a ne mogu da se setim kako je pocelo :laugh:

arogantan i pushy al na nizem nivou. Steta. Dobre fotke pravis, al atitude ti smrdi. Mrzim bullies

Edited by mustang
Posted

bujica ružnih reči iz tako lepih usta. 

ego ti je mustang, a smisao za humor drveni konjić. 

• Haha 1
  • 3 weeks later...
Posted

izgubila sam kljuc od kola

koliko ce da kosta 'obijanje' kola i pravljenje novog kljuca, samo ne znam kako kad nema na osnovu cega da se duplira?

Posted

Glupo pitanje, ali zar nemas 2? Uvek postoje 2 kljuca...

Posted

ne, nisam kupila nov auto i dobila samo 1, vrv je vlasnik izgubio prvi

Posted (edited)

Na osnovu identifikacionog broja auta (VIN broj, ne znam kako se zove u Srbiji) specijalizovani servis moze da uradi kljuc. (Nek ti odmah urade 2, naravno...)

Edited by Indy
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, Indy said:

Na osnovu identifikacionog broja auta (VIN broj, ne znam kako se zove u Srbiji) specijalizovani servis moze da uradi kljuc. (Nek ti odmah urade 2, naravno...)

da, bas sam glupa. hvala

sacekacu par dana , mozda ga neko nadje i oglasi nekako..

• 2 weeks later...
Posted

Samo da se pohvalim da sam skockala sve sad sa autom, povezan čim upalim sa telefonom, voice commands za sve, milina. A ruke ne moram sa volana da skidam :D

Menjam muziku, tekstujem, pričam na telefon, direkcije.... 

I zatvaraju se side mirrors kad ga zakljucam

Posted

Dobio dve kazne za parkiranje od petog i sestog ovog meseca (?) i skapiram da su moj stek pretvorili preko noci u zonu :isuse:

E sad, pise da ako uplatim pre 28.mog, da cu imati 50% popusta. Kazna je 700 dindzi, dakle uplacujem 350?