Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted (edited)

duplo, sorrry

Edited by foto
Posted

ja njih sve zovem zlatiborac

sedne za caddy i ceo srpski saobraćaj mu je pod nogama

• Haha 1
Posted

Moram da priznam da bih vozio superb, msm da je to najbolja škoda ikada, mada preferiram hatcheve.

Imaju i ovaj novi hatch koji mi se baš sviđa, (samo da izgooglam...)... Scala. 

Posted

Superb u nasem selu nema tu negativnu konotaciju a slazem se sa Milanom da je brutalan. Cekam da vidim novu Oktaviju uzivo.

Posted
13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

moram da apdejtujem listu. u poslednjih 5-6 godina ubedljivo najveća džiberana je za volanima oktavija i superba, sa posebnom podkategorijom neoradikalski šljam

ja bukvalno superb ne bi tero džaba da mi ga daju

Potpuno tačno za vozače, ali i Oktavija i Superb su super automobili u klasi, jbg. Kad daš službeno auto somu.

Posted
On 19.10.2020. at 20:42, DragiButrose said:

Ni blizu onih pogresnih oblika zivota u (sluzbenim) Skodama. 

U odnosu na njih svi ostali su gurui voznje. 

+1

Posted

drugari jel ima neko skorasnje iskustvo sa kaznama za prebrzu voznju? jel ide obavezna zabrana upravljanja?

vozio 82km/h dozvoljeno 50km/h, nisam bas razumeo pandura svasta mi je nesto napricao

rece da cekam poziv, po pozivu da se javim u rakovicu negde i da bi trebala biti novcana kazna i 3 poena, bez zabrane upravljanja, jer je sporazumno

na netu nalazim oprecne informacije

Posted

Bas kao sto rece pandur. Poziv-Rakovica-bodovi+lova I to je to. Mozes da koristis tu foru jednom u 2 godine

Posted

Pa to da napravis prekrsaj I da ti oproste oduzimanje dozvole, a da das lovu.

Meni je tako bilo pre par godina, vozio sam 78 gde sme 50. I prosao sam sa 5 bodova I lovom, zaboravio sam koliko.

Posted

mislim da je 30 preko dozvoljenog fine line. 

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

drugari jel ima neko skorasnje iskustvo sa kaznama za prebrzu voznju? jel ide obavezna zabrana upravljanja?

vozio 82km/h dozvoljeno 50km/h, nisam bas razumeo pandura svasta mi je nesto napricao

rece da cekam poziv, po pozivu da se javim u rakovicu negde i da bi trebala biti novcana kazna i 3 poena, bez zabrane upravljanja, jer je sporazumno

na netu nalazim oprecne informacije

očekuj oko 15k kod gospoje u Rakovici

Posted
On 20.10.2020. at 14:21, zorglub said:

Potpuno tačno za vozače, ali i Oktavija i Superb su super automobili u klasi, jbg. Kad daš službeno auto somu.

Pa da, nego ih ima kod nas, utisak je, više nego na celom svetu zajedno, pa ispizdelo ljudima samo da ih gledaju...