foto Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 e, vozac stila mi je najneshvatljivija pojava. vozis italijanski auto koji izgleda kao da ga je napravio cistokrvni nemac. totalni promasaj od avtomobila.
nisam ja Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 pa to su ti one najveće štekare i račundžije.
DragiButrose Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 hour ago, copkillah said: Vozači Alfe 147 su najgori, ubedljivo. Ni blizu onih pogresnih oblika zivota u (sluzbenim) Skodama. U odnosu na njih svi ostali su gurui voznje. 1
copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 minute ago, DragiButrose said: Ni blizu onih pogresnih oblika zivota u (sluzbenim) Skodama. U odnosu na njih svi ostali su gurui voznje. a pa svi znamo da se službeno auto™ tera drugačije nego svoje
namenski Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 27 minutes ago, DragiButrose said: Ni blizu onih pogresnih oblika zivota u (sluzbenim) Skodama. +1 Narocito onim malim, fabijama ili kako se vec zovu.... 10 minutes ago, maheem said: In my book su to vozači audija + onih malih dostavnih, kangarua, berlingoa, taj rad...
foto Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 13 minutes ago, namenski said: + onih malih dostavnih, kangarua, berlingoa, taj rad... white van najopasnije vozilo. narocito sada kada se krecu kao brze putnicko vozilo. jos kada nemaju stakla nego plekove... bezi od njega.
Bambula Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 48 minutes ago, DragiButrose said: Ni blizu onih pogresnih oblika zivota u (sluzbenim) Skodama. U odnosu na njih svi ostali su gurui voznje. Pa još kad natakne crveno plave blinkere sa najlon pijace,milina jedna
namenski Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 minute ago, foto said: white van najopasnije vozilo. narocito sada kada se krecu kao brze putnicko vozilo. jos kada nemaju stakla nego plekove... bezi od njega. Obaska sto ih skoro po pravilu tudje, voze uglavnom klinci pritisnuti gazdama, rokovima i adrenalinom... Nagledao sam se, ovde na primorju svega i svacega, ukljucujuci i preticanja u tunelu, zatecene prevrnute na krov na putu Cetinje - Budva da ne pominjem, a videh da ni u Bg nisu bolji...
foto Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 to je pravilo, a ne izuzetak i vazi na celoj planeti. tudje, klinci, pritisak, ide kao putnicki auto, a kada je prazan poremecena geometrija auta skroz...
copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 hour ago, maheem said: In my book su to vozači audija Oni su bahati sami po sebi u velikom broju slučajeva, ali ono je baš specifično kada je Alfa 147 u pitanju. 46 minutes ago, Bambula said: Pa još kad natakne crveno plave blinkere sa najlon pijace,milina jedna Ja vodim kampanju da se ljudi ne sklanjaju blinkerima, jer, ako ništa drugo, nisi dužan da im se sklanjaš, samo treba da se sklanjaš kada vidiš policijski auto Najbolji momenat mi je bio kada je lik u sred zakrčenja u Sinđelićevoj ulici (koja je, ako neko ne zna, jednosmerna i širine jednog automobila) UKLJUČIO BLINKERE, kao da to može da promeni bilo što. Žao mi je što sam samo prolazio peške i što nisam bio u automobilu ispred njega jer bi sigurno očekivao da mu se sklonim ako se pojavi prostor, a potrudio bih se da blokiram bilo kakav pokušaj provlačenja.
ragasto Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Dok Adolf ne napravi pesmu o 147ici, poslužiće i ova.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 moram da apdejtujem listu. u poslednjih 5-6 godina ubedljivo najveća džiberana je za volanima oktavija i superba, sa posebnom podkategorijom neoradikalski šljam ja bukvalno superb ne bi tero džaba da mi ga daju 1
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: @DragiButrose +milion moram da apdejtujem listu. u poslednjih 5-6 godina ubedljivo najveća džiberana je za volanima oktavija i superba, sa posebnom podkategorijom neoradikalski šljam ja bukvalno superb ne bi tero džaba da mi ga daju
foto Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: moram da apdejtujem listu. u poslednjih 5-6 godina ubedljivo najveća džiberana je za volanima oktavija i superba, sa posebnom podkategorijom neoradikalski šljam ja bukvalno superb ne bi tero džaba da mi ga daju o, da. to su u 90% automobili iz ministarstava i kancelarija/agencija. jos ako imaju kineske blinkere to treba terati u 3pm. ali vozac tih skoda vodi koliko-toliko racuna na saobracaj oko sebe. white van je najveca opasnost u saobracaju. to ide kao solidan putnicki auto, a ne jebe/ne vidi nista oko sebe. nisam ga ja izmislio nego se pojavio kao odrednicama po enciklopedijama cim je to postiglo performanse prosecnog automobila.
Recommended Posts