Desmond Bojčinski Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 hour ago, Lancia said: ja se ne bih razmisljao da imam Zvrka, za te pare bi sigurno mogao da nadjes Skodu Yeti, pouzdan, modularan avto. Skoda se zajebala sto nije nastavila da ga modifikuje, bio je jedinstven model na trzistu. Izvinjavam se na trolu, posto nije na spisku. Yeti jeste interesantan ali otpada jer je "ružan". Realno jeste mrvu bezbednije da je auto višlji i zbog toga su 3008 i Kaškai na listi i navijam za njih jer ipak u tom autu će biti bebčevo sedište. Juke/Kaptur/2008 otpadaju zbog gepeka a Opell, Ford i Koreanci zbog ne varim ih nešto. Takođe, ni glomazne mašine reda veličine 5008 nisu poželjne.
Lancia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 5 minutes ago, desboj said: Yeti jeste interesantan ali otpada jer je "ružan". Realno jeste mrvu bezbednije da je auto višlji i zbog toga su 3008 i Kaškai na listi i navijam za njih jer ipak u tom autu će biti bebčevo sedište. Juke/Kaptur/2008 otpadaju zbog gepeka a Opell, Ford i Koreanci zbog ne varim ih nešto. Takođe, ni glomazne mašine reda veličine 5008 nisu poželjne. Sminkeru najbolje pokazite slike bebcu, pa de pruzi rucice, taj je:)
Desmond Bojčinski Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 @Ras 99% da auto sa dupetom(pasat, džeta i gore navedena dva) ne ulazi u izbor, kao ni voluminozni (Scenic, Espace, Altea) Takođe se slažem da je svaki polovnjak mačka u džaku za sebe sa svojom pričom, ali neke generalne informacije se mogu dobiti forumašenjem. Npr, na polovni automobili sajtu stoji neki Daihatsu Terios, prepakovani RAV, i u dva klika se isprepadam cenom prednjeg fara od 470 evra 😯.
Lancia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Tvoja madam trazi zustro avto, taj Terios je penzionerska mazga, ovde je bio zastupljen na rentakaru, drkali ih turisti samo tako.
Desmond Bojčinski Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 minute ago, Lancia said: Sminkeru Ciriram gospodžu. Bebećina ako je na mene izbor bi pao na Stelvia.
Desmond Bojčinski Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 2 minutes ago, Lancia said: zustro avto Istina, vozala je 5008 i 150 konja je "sasvim dovoljno", a7 od 180 je "već previše. "
Ras Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 59 minutes ago, desboj said: Ciriram gospodžu. Bebećina ako je na mene izbor bi pao na Stelvia. Ne traži dalje
Desmond Bojčinski Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 @Milosh76 Ima dupe Opel nikako Drži cenu koju ne mogu da iskašljem, respektivno @Ras Da imam para uzeo bih ga sebi a ženu strpao u Lend kruzera, eventualno RAV4 Tako da za sada nikako.
Valk Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 10 hours ago, desboj said: Ford i Koreanci zbog ne varim ih nešto. nemaču pojma!
Valk Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Eto, da nisi usamljen na forumu P. S. Lancia (welcome back!) lepo kaže pa se prepoznaj, sa svojom Fiestom sa AliEkspresa. 11 hours ago, Lancia said: Ja ne poznajem nikog ko nema neku svoju pricicu za pojedine automobila, to se realno i dogadja, ali to ne treba brkati sa generalnom pouzdanoscu.
Grunf Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 qashqai je dosta dobar i udoban auto, imao sam ga dve godine. samo ne racunaj na malu potrosnju.
zorglub Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 On 9.3.2020. at 12:23, desboj said: Ford i Koreanci zbog ne varim ih nešto. Zašto? Focus je super auto, od svih hečbeka, bio bi mi prvi kandidat. 1.5/1.6 zeldi ili 1.0T.
Recommended Posts