November 2, 20186 yr teram bolje auto od tog golfa al sad razmišljam o nekoj poslovnoj investiciji, pa mi novo auto nije napameti
November 2, 20186 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: pardon, nije bilo naznačeno Ništa, ništa, znam da ti kad budeš menjao kola, biće samo za bolje.
November 2, 20186 yr Vozila ga samo popadija do crkve i nazad Desna noga kraca, nije mogla mnogo da ga gasira...Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
November 17, 20186 yr Pre no što se upustim u guglanje da pitam pvde: petrol vs diesel? konkretno me zanima pitanje kubikaže: da li imaju iste ili slične performanse ako su im iste kubikaže ili se pak za 2.0tdci mora vijati zamena od 2.5 petrol?
November 17, 20186 yr Mada su sad motori iste snage generalno manje kubikaže? Edited November 17, 20186 yr by maheem
November 17, 20186 yr gledaj konjikažutm a ako će auto biti srpskih reg tablica registracija preko 2k cm3 nije zanemarljiva
November 17, 20186 yr 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gledaj konjikažutm a ako će auto biti srpskih reg tablica registracija preko 2k cm3 nije zanemarljiva Pa zbog toga pitam. Pa gledo bih konjikažu naravno al rekoh da pitam jesu li benzinci s istom zapreminom manje konjikaze od dizela generalno, nem ič pojma o benzincima :(