Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

8 minutes ago, Peter Fan said:

Pitanje za @Tresko ( i ostale koji su upuceni): kako to da su vojska i razne policije odustale od domacih auta i motora? Jos odavno sam vidio da Polizia Stradale vozi BMW trojku, ali zasto lokalci i Carabineri ne koriste FIAT? Pored toga, primjetio sam i sarenilo: VW, Subaru, Land Rover LR4 (!, umjesto Defendera, npr). I zasto voze Yamaha i BMW motore, umjesto domacih?

Takodje, vojska im nije jednobrazna. Oni po raznim punktovima po gradu imaju nekoliko razlicitih IVECO modela, te Defendere, i jos neke druge koje nisam prepoznao, ali oni barem imaju IVECO, dok policije izgleda ne zarezuju domace. 

Ima li neko razumno objasnjenje, ili je to kao u Srbiji gdje drzava uvozi Skode i Peugeot, a ovamo FIS nema posla.

U Italiji je država jednostavno popizdela od Fiat-a i njegovih satelita. Naplaćivali su im vozila po ceni Poršea, a dobijali su Alfa Romeo i Fiate Mareu.

Onda su videli da drugi nude mnogo više za pristojan novac, i krenuli su da nabavljaju prvo stidljivo neke Renault-e. Onda su sada za policiju nabavili 5.000 Seat Leon-a. Od SUV-a imaju Defendere. Tako je FIAT zbog bezobrazluka izgubio siguran biznis, jebi ga.

Polizia stradale odavno fura BMW-e, imaju i druge stvari. Lokalna gradska policija(ne državna), recimo ovde u Trstu, ima Renault Lagune i u novije vreme Subaru Forester i Outback

da li neko zna pouzdan servis za Golfa? idealno zemun/nbg, ovlasceni stop. :D

Ne znam da li sme da se reklamira. Ako ne sme, brišite i praštajte... Auto servis Čedo u Dragana Rakića u Zemunu. Uvek je gužva, moraš da zakažeš bar dan unapred (mada hoće da pomognu i ako je nešto na brzinu). Ja vozim tamo škodu, a i neke firme tu održavaju automobile. Pretraži na netu, videćeš da ih dosta preporučuju.

da, moglo je I pm... mozes obrisati.

hvala! :D

ja mislio da je golf auto koje se nekvari :fantom:

4 minutes ago, ToniAdams said:

Samo kad ga vozi baba do crkve

28 minutes ago, ToniAdams said:

to je golf dvojka

naravno da se ne kvari, nego ipak mora ponekad nekakav servis da se uradi. mada i to vise pro forme, da ljudi konstatuju kako je sve u redu. :fantom:

+100

Honda :wub:

zasto vise nemamo :torbica: smajli?

7 hours ago, Tresko said:

U Italiji je država jednostavno popizdela od Fiat-a i njegovih satelita. Naplaćivali su im vozila po ceni Poršea, a dobijali su Alfa Romeo i Fiate Mareu.

Onda su videli da drugi nude mnogo više za pristojan novac, i krenuli su da nabavljaju prvo stidljivo neke Renault-e. Onda su sada za policiju nabavili 5.000 Seat Leon-a. Od SUV-a imaju Defendere. Tako je FIAT zbog bezobrazluka izgubio siguran biznis, jebi ga.

Polizia stradale odavno fura BMW-e, imaju i druge stvari. Lokalna gradska policija(ne državna), recimo ovde u Trstu, ima Renault Lagune i u novije vreme Subaru Forester i Outback

Ok, hvala na pojasnjenju.

Ne mogu reci da sam iznenadjen. A sad kad su se Japanci tu ugarali, onda ga je FIAT ugasio za poduzi period.

Pre neki dan išla vest da ga neki tip anglo imena zamenio na čelu fca...rip u svakom slučaju

Meanwhile:

XYTXha2_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

:D