Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Uvek je lakse spiciti auto-putem nego se truckati preko Obrenovca. Iz SM imas jos 2 opcije spustanja ka Sapcu preko Drenovca gde je put odlican i prav (mozes da vozis 140 lagano) ili kad dodjes do Glusaca da ides na Uzvece (isto solidan put i nema murije).

140?

nemoj da si smesan, ovamo za obrenovac moze da istera i 180, murije i ako ima, stoji na dobro znanim mestima

ja nemam auto i bas retko vozim, te nisam najbolji sagovornik, javio sam se malo iz dosade, malo sto poznajem ovaj put do obrenovca, ali se nadam da se ti zajebavas

predlazes coveku da u srbiji, putem koji je kategorizovan kao lokalni, dakle seoski, vozi 140 zato sto je prav i sto nema murije?

14 minutes ago, pbg12345 said:

140?

nemoj da si smesan, ovamo za obrenovac moze da istera i 180, murije i ako ima, stoji na dobro znanim mestima

ja nemam auto i bas retko vozim, te nisam najbolji sagovornik, javio sam se malo iz dosade, malo sto poznajem ovaj put do obrenovca, ali se nadam da se ti zajebavas

predlazes coveku da u srbiji, putem koji je kategorizovan kao lokalni, dakle seoski, vozi 140 zato sto je prav i sto nema murije?

Pametnom dosta :P

Ja sam 5 dana nedeljno autom po celoj Macvi i malko Srema. Ja sam mu napisao da moze, a ne da mora da vozi 140 u zelji da mu doslikam kvalitet puta, a ne da mu kazem da manijaci (kako si ti shvatio).

i to da nema murije si verovatno napisao da bi prikazao kvalitet puta?

Za mene je to isto kvalitetna drumska osobina :happy:

Pretpostavljam da ide na slavu kod nekog pa mozda cugne :fantom:

Vrlo su korisne ove viber grupe PAZI STOP POLICIJA gde ucesnici drumskog saobracaja javljaju gde su i da li zaustavljaju, snimaju famom ili radarom ili samo sede u kolima uz kafu&krofnu.

ajde dobro, idem onda ipak autoputem pa prema Hrtkovcima, na vašu odgovornost,

a tamo će valjda ljubazni moderatori saobraćaja da me upute kuda da zaobiđem za Šabac i Lo..  

hvala svima

ako naiđem na radikale, ne brinite, neće proći :sleep:

Edited by levi

ajde dobro, idem onda ipak autoputem pa prema Hrtkovcima, na vašu odgovornost,
a tamo će valjda ljubazni moderatori na putu da me upute kuda da zaobiđem za Šabac i Lo..  

hvala svima

ako naiđem na radikale, ne brinite, neće proći [emoji99]
Idi do Mitrovice pa na Bogatic... U Hrtkovcima ces se zaglaviti 100%

pa ne znam, ne ide mi se do Mitrovice

šta hoćš da kažeš, ako se isključim kod Rume to je zajeb u svakom slučaju?

Ne ide ti se do Mitrovice, od Rume ima manje od 10 min :laugh: Slušaj Miloša i Koltrejna.

Jednom sam promasio skretanje za Rumu, i onda do sledeceg za Mitrovicu izgledalo je kao vecnost :dry:

U principu i od SM te ceka guzva obzirom da se sve usmerava na taj pravac. Juce supruga putovala 2 sata iz NS do Sapca.

Info je da su/ce zatvoriti sve od sabackog mosta (potez Sabac-Platicevo-Jarak-Hrtkovci), da nije tako mogao sam te navigati da se iskljucis u Simanovcima i putujes kroz sela sve do Platiceva (to je na 5min od Sapca) cime bi zaobisao jebene radikale u Hrtkovcima. To je "alternativni" put kad vozis nesto vece od auta (pa da ne placas putarinu :D ) ili kad hoces da izbegnes guzvu obicno pred tekme.

Dobro sad si zašao u tešku alternativu :D to su baš putevi kojima se ređe ide.

samo da se javim da sam stigao u Loznicu bez problema :sleep:

prosao sam drugi put u zivotu kroz S. Mitrovicu, ovog puta namerno. pa na Bogatic itd. dobro ste me navodili

Što ne navedoste čoveka da ide na Šabac preko Nikinaca? Ubedljivo najbrži put, obilaze se i Jarak i Hrtkovci i Klenak izlazi ispred mosta kod lovišta Karakuša.

Skreneš kod Šimanovaca, prođeš pored šećerane i dalje kako vodi put, faktički se vozi uz Savu sa sremske strane. Do Šabaje za 40min.