namenski Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Naravno, tu zbora nema: ja sam pomenuo finansije kao presudne u slucajevima frke, bolje ista nego nista, postojece gume propale skroz, para za nove nema, mora da se putuje, taj rad...
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa ako moraš da se istreseš za 4 istog trena ume da zaboli ume brt, sem ako ne vozis na dva tocka. Prelomio, uzecu nove pa nek ide zivot
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 12 minutes ago, Caligula said: ume brt, sem ako ne vozis na dva tocka. Prelomio, uzecu nove pa nek ide zivot toni rešio da te uništi finansijski
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) Neka stane u red, odmah iza banke edit oftopik: idi vidi sta sam napravio za siću Edited May 5, 2018 by Caligula
levi Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) On 23.4.2018. at 22:26, Milosh76 said: Autoput do Rume, pa na Sabac pa na Loznicu ceo dan slušam da su Hrtkovci blokirani i sad mi je došlo u glavu da sutra idem u Loznicu šta činiti, na Obrenovac? Edited May 5, 2018 by levi
Milosh76 Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Sidjes kod SM sa autoputa, ides na Bogatic pa "nizbrdo". Pitaj google maps za tacan izlaz ka Bogaticu Prodjes kroz Mitrovicu, predjes most, pa za Nocaj, pa Bogatic I dalje za Loznicu U povratku svrati u Majur na klopu, mesto se zove Cardak ili tako nesto
pbg12345 Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 a sto se izbegava najbliza varijanta preko obrenovca i sapca? makar do obrenovca je put prilicno korektan (za dalje ne znam) mada u poslednje vreme vidjam guzve i velike kolone na obrenovackom, pogotovo vikendom, kapiram da je zbog radova na mostu (autoput), mada moguce i da je nesto drugo u pitanju
Recommended Posts