May 5, 20186 yr 1 hour ago, Đipalo Junuz said: Voziš ženu i dete na tim gumama. Nije rekao da ih vozi vezanih očiju, šta fali polovnim zimskim gumama u dobrom stanju? Ima ovde i topik o tome, to je čitava fama, guma ova, guma ona, dve godine stara to se odma menja. Živo me interesuje da li se tako menjaju i cela kola na dve godine ili barem kočioni sistem?
May 5, 20186 yr 9 minutes ago, čekmeže said: Nije rekao da ih vozi vezanih očiju, šta fali polovnim zimskim gumama u dobrom stanju? Ima ovde i topik o tome, to je čitava fama, guma ova, guma ona, dve godine stara to se odma menja. Živo me interesuje da li se tako menjaju i cela kola na dve godine ili barem kočioni sistem?
May 5, 20186 yr Imaš li nešto smislenije od tog hejla? Ovde ljudi kao da voze reli Finske kad se priča o gumama. Za mene je prva i osnovna stvar prilagođena brzina, guma jeste bitna i to sam i osetio na svojoj koži ali daleko od toga da ne smeš da voziš polovnu gumu dobrog proizvođača ili novu Tigar, Savu...
May 5, 20186 yr 1 hour ago, čekmeže said: Ovde ljudi kao da voze reli Finske kad se priča o gumama. Da je samo reli, ovde se diskutuje i koja je maksimalna brzina za koju je guma predvidjena.
May 5, 20186 yr 3 hours ago, ToniAdams said: brate, nije auto za tebe. ti znas koje gume su u dobrom stanju 6mm dubina share, malo li je, crne kao ugalj, jos mirisu na kaucuk btw. jbt gde god da se pojavim nastane neki pitchwais. Evo i ovde se zakuvava
May 5, 20186 yr e jbg Toni, jedino da su stajale 7 godina na suncu pa da su im popucale strane al to se nekako primeti odma
May 5, 20186 yr Smaras i na ovoj temi jebote Osim ako nisu finansije u pitanju, svaka nova guma je bolje resenje od polovne, ma ti je i brat rodjeni donirao.
May 5, 20186 yr 15 minutes ago, namenski said: Osim ako nisu finansije u pitanju, svaka nova guma je bolje resenje od polovne amin
May 5, 20186 yr Pa i glede finansija, nema šanse da se poslovna isplati, manje traje, ranije se menja i nema garanciju.