kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 lakše su od čeličnih, pa je upravljanje vozilom lakše i preciznije lakše se sjebu na rupama i ivičnjacima, a onda su sranje
ToniAdams Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Jbg ako će na tonu i kusur razlika u masi između alu i metalnih da učini upravljanje lakšim i preciznijim toliko da se oseti
namenski Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ma kurton i glavobolja, 'ajde sto ih ja ne podnosim ni estetskitm.
ToniAdams Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ma ne postoji apsolutno nikakva prednost mimo eventualno estetske
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 6 minutes ago, ToniAdams said: Jbg ako će na tonu i kusur razlika u masi između alu i metalnih da učini upravljanje lakšim i preciznijim toliko da se oseti upravljački deo vozila je lakši, ne šasija i oklop upravljački deo osovina, točkovi i sve što je na njim btw i ja mislim da su sranje
3opge Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 18 minutes ago, ToniAdams said: Ma ne postoji apsolutno nikakva prednost mimo eventualno estetske latino zenke sa najvecim guzicama vole kad imas alu felne plus ono near UV svetlo na nabudzenoj hondi. jos ako picis slalom po hajveju seks je garantela.
Caligula Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: upravljački deo vozila je lakši, ne šasija i oklop upravljački deo osovina, točkovi i sve što je na njim btw i ja mislim da su sranje fala razmislicu
Valk Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 hours ago, namenski said: Ako mislis na onaj kljuc u obliku krsta, OK je, univerzalan je osim ako ne vozis neko bas ekstravagantno auto OK je i sto ne zauzima mnogo mesta, a zgodan je za 'prekret', zapinjanje kada se radi oko tocka/vijaka. Treba samo obratiti paznju na kvalitet, najcesce je mera cena, ali ne mora da znaci, treba uporediti naravno. Hvala, nikakvu ekstravaganciju ne vozim, dakle onaj standardni krstasti od 17, 19 i 21 + jedna gedora za po želji je ok. Ima sklopivi da se kupi.
ToniAdams Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: upravljački deo vozila je lakši, ne šasija i oklop upravljački deo osovina, točkovi i sve što je na njim btw i ja mislim da su sranje brate. sjebo si kaubojca. Edited May 5, 2018 by ToniAdams
Đipalo Junuz Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 10 hours ago, Caligula said: Menjam zimske gume pa sam nesto racunao da mi je isplativije da kupim polovne u dobrom stanju sa sve polovnim alu felnama. Voziš ženu i dete na tim gumama.
ToniAdams Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, Đipalo Junuz said: Voziš ženu i dete na tim gumama. Ma lozi nas sve vreme. Nema kauboj auto mmw.
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Kada kazem u dobrom stanju ne mislim "premazane imalinom" Stajem u klia laganica, malo samo viri iz prozora
ToniAdams Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 brate, nije auto za tebe. ti znas koje gume su u dobrom stanju
Recommended Posts