Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Imam plavi antifriz u Kliu, sad iskopah da u stvari u klio ide crveni. Jesam li sjebao motor (godinu dana ga tako vozim)? Kako se to menja, moram kod mehanicara?
Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 jepse Toni ozbiljno pitam. kako sam sjebo motor ako radi bez promena vec godinu dana? Mozda je na putu da se sjebe, to me plasi. Vozim ga sutra kod mekanikmena.
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 ma nisi nista sjebo, provalio bi da si ga sjebo, a i kako bi sjebo, to je samo fakin antifriz. nema potrebe da ga vozis sutra kod mehanicara samo zbog toga.
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 jebote, znas li ti uopste cemu sluzi i sta radi antifriz? aj bez gugla
Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Vozicu ga ovih dana svakako. Moze da sjebe aluminijumsko blok (posle par godina koriscenja plavi se pretvara u kiselinu, sada sam procitao)
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 aman brate zajebo si stevu žigona iz majstorske radionice
Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: jebote, znas li ti uopste cemu sluzi i sta radi antifriz? aj bez gugla Protice kroz blok motora i hladi ga. Ali. Ako je aluminijumski blok onda ide crveni antifriz, ako je celicni onda ide plavi. Jer u suprotnom prave stetu, prvo mikrometarsku a posle i milimetarsku. Koji ti imas antifriz, jesi li siguran da je pravi? Mozda nagrizas motor.
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 kazem ti da nema mesta panici, svakako se menja najesen pred svaku zimu
Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Just now, kud u maglu Simoviću said: aman brate zajebo si stevu žigona iz majstorske radionice ne razumete se
Caligula Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Just now, ToniAdams said: kazem ti da nema mesta panici, svakako se menja najesen pred svaku zimu Pa nije bas da panicim ali jebemmu vozim ga ovako bas dugo
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 nemam pojma koji imam, lik koji mi odrzava auto je natocio kad je menjo tockove
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aman brate zajebo si stevu žigona iz majstorske radionice
Skyhighatrist Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Brt lože te samo da bi ti se istopio blok motora, pa posle da te zajebavaju. Porani ti ujutru kod mehaničara, ne mož' da škodi.
Čutura Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 12 hours ago, Skyhighatrist said: Brt lože te samo da bi ti se istopio blok motora, pa posle da te zajebavaju. Porani ti ujutru kod mehaničara, ne mož' da škodi. +1
Recommended Posts