April 22, 20187 yr To je vec istorija Sipao sam plavi, nisam mogao videti koje je boje bio prethodni.
April 23, 20187 yr 7 minutes ago, Milosh76 said: Autoput do Rume, pa na Sabac pa na Loznicu Tako sam i mislio, hvala!
April 24, 20187 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Cisto da znas, ima dosta policije na putu, pazi na sebe i druge, drzi se ogranicenja Malo sam popravio.
May 1, 20186 yr 1 hour ago, nesha taxista said: Sad kažu da svuda mere prosečnu brzinu na autoputevima, čisto da znate. I da ima radra od BG ka NS i CRO... Tj. da će da ih bude... Tako da nemojte da stajete na pumpu, pa onda 160, jer će vas nahvataju...
May 1, 20186 yr meni je to stajanje na pumpi strahovito poražavajuće kao način razmišljanja dobrog dela stanovništva da zajebem, pa makar crko uopšte ne znam i ne razumem kad i kako se to ustalilo kao model ponašanja i mišljenja ovde to bre ranije nije bilo tako
May 1, 20186 yr Ja u nedelju vozio Bg-Jagodina i na naplatnoj rampi nista tj na onom racunu nema prosecne brzine. A i ono sto sam sad uocio sta cemo kad je guzva na naplatnoj rampi? Ja cekao nekih 5 minuta a i to ulazi u vreme voznje.
May 1, 20186 yr Uzgred, i taj čitač tablica ne radi baš ok... Kolegi je u onom periodu dok su testirali, više puta B očitao kao Đ...