Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Da se on pita on bi uzeo smart, jer se tako ceslja, a mogai bi i lakat da proturi kroz pendzer auta.

Posted

Bem vas obojicu :fantom:

(taj Jazz se vise ne prodaje ovde, uostalom ko i svi ti MPV modeli osim naseg Fice) 

Posted
11 minutes ago, Host said:

Nisam tu da predlazem nego da smetam?!

Mazde su mi favoriti od Japanaca, ali nisam vozio taj model. Ako ti odgovara manje auto, Honda Jazz je pouzdan i ima dosta mesta za krovom izazvane. 

@precog: Smart je izvanredno auto kojemu nisi ciljna grupa sto samo ime kazuje :fantom:

pitjko sto editujes, a da se ne vidi...

ako tebi treba auto da bi ljudi znali das mudar, samo naprijed kupi dva :) nego pravi muskarci navuku 2 smarta na noge i imaju fensi koturaljke.

Posted

Nervira me sto nemam svetlo u gepeku moje Astre H
Koliko je komplikovano "uvesti" struju i koliko bi, otprilike, kostalo?

Posted
On 12/28/2017 at 11:29 AM, Majo said:

Knap, doduse iza mene ima mesta samo za midgeta. Nije mi to problem, nego nema servisa na Fuerteventuri, morao bih da se drndam do Las Palmasa. Cena mu dobra - 14.000, godinu dana star, presao 20 hiljada, izgleda ko casa.

Bzvz nas jebe sad auto, crkla Lancia, pa uzeli nekog budjavog Golfa dizelasa da ne bacamo pare, racunali da idemo za J.Afriku. Sad ko za krivi, poostrili tehnicki za emisiju gasova od januara, mislim mogu da se slikam sa ovom termoelektranom.

Juce seo u bem li ga koliko kola, nista me specijalno nije odusevilo, nama generalno ne treba veliki auto, ovi iz neke kompakt klase vise vode racuna da ga nakrcaju kojekakvim elektronskim budalastinama, nego sto ce da naprave ljudski prostor za voznju. E da, jebala ih downsizing tendencija i tri cilindra za auta od 4 i po metra ('ali znate, ima wi-fi, ima senzor na vrtoglavicu, on je znate connected to..) tako sam i dosao do Mazde.  

Pogledaj Toyotu CR-H, ili neku Opel Mokka.

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Nervira me sto nemam svetlo u gepeku moje Astre H
Koliko je komplikovano "uvesti" struju i koliko bi, otprilike, kostalo?

Pogledaj bocne plastike dal ima fabrickih rupa sa poklopcima,vecina proizvodjaca bude fina pa ostavi instalacije za modele u manjim paketima opreme.Ako ima onda pravac neki otoad kupis lampe ubodes u dzek i to bi bilo to.

Ako nisu ostavili instalaciju,onda moras sam da je razvuces i povezes (logicno).A kako to vec zavisi od majstora.

Mozes i da uzmes struju sa indikatora za otvorena vrata,pa precicom sprovedes svetlo,ali tu mora jaci osigurac,a ne bih ti preporucio da stavljas jaci.Radili su to ljudi ali onda gledaj da ti PP aparat uvek bude pri ruci.

Posted

Moj paket opreme je Enjoy cini mi se, ima automatsku klimu...nije klot varijanta

Posted

Ima li neko iskustva sa potrošnjom grande punta, makar iz druge ruke? Interesuje me 1.3 dizel i 1.4 benzin.

Posted

ortak od ortaka se kleo u taj dizel. ne znam kolko je strucan al bas je bio uporan.

Posted

1.3 motor je odličan, tu nema dvojbe, mene interesuje potrošnja, naročito ovog benzinca.

Posted

jbg, odes na mobile.de pa dodas jos malo. verujem da je do 7l kombinovano, sto i nije lose.

Posted

Sad od kad postoje tj. od kad su obavezna sedista za decu, da li to znaci da malo dete ne sme da sedi u krilu odrasle osobe, sa pojasom, ili sme?

Posted
22 minutes ago, I*m with the pilots said:

Sad od kad postoje tj. od kad su obavezna sedista za decu, da li to znaci da malo dete ne sme da sedi u krilu odrasle osobe, sa pojasom, ili sme?

ne sme..

Posted

Je l nekog cimao pandur ikada za decja sedista?