Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Carwash,platis i masina sama lepo opere.

Posted

Sutra mislim da pazarim Mazdu CX3, benzinca. Jel ima nesto da ne valja, sto bi me odvratilo od kupovine?

Posted

e pa onda, što bi rekla lambda - hold on tight (enjoy the ride)

Posted

prvi put vidim tu mazdu. dobro izgleda. u zdravlju ga trošio lanćo

Posted
Sutra mislim da pazarim Mazdu CX3, benzinca. Jel ima nesto da ne valja, sto bi me odvratilo od kupovine?
Nemaš problem sa svojom visonom u noj? Drugar koji je značajno manji od tebe mi je kukao da mu je tesna...
Posted

Mozda je ovo specijalna mazda za spansko trziste, cuo sam da tamo ima bas visokih ljudi.

Posted
3 hours ago, radisa said:
10 hours ago, Majo said:

Nemaš problem sa svojom visonom u noj? Drugar koji je značajno manji od tebe mi je kukao da mu je tesna...

Knap, doduse iza mene ima mesta samo za midgeta. Nije mi to problem, nego nema servisa na Fuerteventuri, morao bih da se drndam do Las Palmasa. Cena mu dobra - 14.000, godinu dana star, presao 20 hiljada, izgleda ko casa.

Bzvz nas jebe sad auto, crkla Lancia, pa uzeli nekog budjavog Golfa dizelasa da ne bacamo pare, racunali da idemo za J.Afriku. Sad ko za krivi, poostrili tehnicki za emisiju gasova od januara, mislim mogu da se slikam sa ovom termoelektranom.

Juce seo u bem li ga koliko kola, nista me specijalno nije odusevilo, nama generalno ne treba veliki auto, ovi iz neke kompakt klase vise vode racuna da ga nakrcaju kojekakvim elektronskim budalastinama, nego sto ce da naprave ljudski prostor za voznju. E da, jebala ih downsizing tendencija i tri cilindra za auta od 4 i po metra ('ali znate, ima wi-fi, ima senzor na vrtoglavicu, on je znate connected to..) tako sam i dosao do Mazde.  

Posted

Uzmi starijeg Aurisa benzinca 1.6, ima mesta i za visoke :) , a pouzdan auto. Nisam vozio najnoviju iteraciju, tako da ne znam da li su smanjili prostor u kabini, mada ne bi trebalo.

Mislim, ovo sve ako odustanes od mazde. Dobra je mazda, go for it!

Posted

Naravno da ti je krs, kad nestanes u njemu. Za tebe je 500tka FIAT-ova.

Posted
14 minutes ago, precog said:

Uzmi starijeg Aurisa benzinca 1.6, ima mesta i za visoke :) , a pouzdan auto. Nisam vozio najnoviju iteraciju, tako da ne znam da li su smanjili prostor u kabini, mada ne bi trebalo.

Mislim, ovo sve ako odustanes od mazde. Dobra je mazda, go for it!

Bio juce i u Toyoti, nisam video Aurisa, samo gomila Yarisa u milion boja, Rav-4 i onaj novi uvrnuti SUV.

Posted
2 minutes ago, Host said:

Auris nije pravljen za velike ljude nego za ljude bez ukusa. Nije ni cudo da ti se svidja :fantom:

Nisam rekao da mi se svidja, rekao sam da mogu visoki ljudi da se smeste i da je pouzdan. A dodao sam i da je krs za male ljude, jer se izgube u njemu.

:(