Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Pa ja ga baš gospodski vozim, samo po autoputu ga cepnem, pomalo... :fantom:

A sad su mi i to uzeli, sa ovim merenjem između rampi...

Opet, dok čekam u salonu balavim na RAV4... :( Mada mi se i Avensis opasno svideo...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Kad su pomenute kocnice, meni uskoro sledi zamena prednjih diskova i plocica. Koje marke da gledam, sta valja? Majstor nudi neke GM diskove za 30e i neke plocice za 20 a u Delmaxu imaju komplet od TRW-a za skoro 100e, duplo vise. Da uzmem ovo skuplje ili ima nesto povoljnije a jednako dobro?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Trw je odlican tu je u rangu sa ATE,Textar i Ferodo.Jesu malo jace cene ali ce da nadzive taj GM krs.

I smaraj majstora da obavezno proveri kakva su kljesta i celjusti i ako treba da ih razradi,a ne samo da skine plocice i diskove i vrati nove,to moze i malo dete da uradi.

Edited by SDSG
Posted

Kad su pomenute kocnice, meni uskoro sledi zamena prednjih diskova i plocica. Koje marke da gledam, sta valja? Majstor nudi neke GM diskove za 30e i neke plocice za 20 a u Delmaxu imaju komplet od TRW-a za skoro 100e, duplo vise. Da uzmem ovo skuplje ili ima nesto povoljnije a jednako dobro?

Uzmi Brembo, ili Raybestos ili Akebono.

Posted

Tresko, ne zezaj, nema tih u Srbiji :D Znaci TRW ili neka u tom rangu kvaliteta je ok, jasno.

Posted

Moj mali neki dan na prednjim komplet diskovi+pločice Textar 9000rsd...Astra 1.6 8v HB...zadovoljan, mada još nije leglo baš, ali za GM-ove prethodne su klasa.

Beži od GM-a.

Posted

Bezim od GM-a, uzecu nesto skuplje i bolje. Textar i neki Jurid su mi 10 do 10 i po hiljada, ATE i TRW oko 11 i po. Mislim da cu ATE, to je otprilike najkvalitetnija varijanta, proverena. Jedino sto ne kontam sto ovaj trazi 20e za ruke, mislim da cu za ovu zamenu privremeno naci drugog majstora :D

Posted

Gde mogu da nadjem ove neke 4 klapne na usisnoj grani? Moje se valjda razdrndale i zato mi ono pisti, auto sljaka normalno ali pisti pri malom gasu a to me nervira. Naravno, pozeljno je novo ali moze i polovno ako valja. Astra H 1.6 benzin, 105ks, oznaka motora Z16XEP. Pomagajte.87ac30b3dd3fffe673d458cef7653cf1.jpg692fb35c4a7a330f4568678de49d754a.jpg

Posted

Osnovno pravilo, dok radi ne čačkaj

Gde mogu da nadjem ove neke 4 klapne na usisnoj grani? Moje se valjda razdrndale i zato mi ono pisti, auto sljaka normalno ali pisti pri malom gasu a to me nervira. Naravno, pozeljno je novo ali moze i polovno ako valja. Astra H 1.6 benzin, 105ks, oznaka motora Z16XEP. Pomagajte.87ac30b3dd3fffe673d458cef7653cf1.jpg692fb35c4a7a330f4568678de49d754a.jpg

Posted

Ama znam ali neopisivo je iritantno a ona prica pojacaj muziku mi ne radi posao.

Posted

brt ti si izgleda u fazonu da ulozis u avto jedno 3put vise no sto vredi. divim ti se.

Posted

A? Ulozio do sad samo u dva mala servisa i retrovizor koji je sjebala keva.

Posted

A? Ulozio do sad samo u dva mala servisa i retrovizor koji je sjebala keva.