Svarog Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Čisto da podržimo diskusiju o strategijama. Čestitke za domaće fanove EU4
189- Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 koh koliko sam samo to igrao kao klinac a sada kada se pogleda igra je sprdnja u odnosu na eu4 ;D
teacher Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 4 hours ago, 189- said: @teacher gledaj od 05:30:00. bog svega
teacher Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 1 minute ago, 189- said: ne kontam jel me zajebavas ili ne ;D ma gledam ga sad regularno, nije normalan šta pokušava
189- Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 bilo prosle nedelje pdxcon ili sta je to vec u berlinu. tu bio turnir kao master of universalis. naravno osvojio je. ranije ove godine isto bio turnir i jedan od zadataka je bilo da se uzme rim sa moguce najistocnijom drzavom. lik uzeo neku japansku drzavu i ladno za pola sata (tolik su imali po pravilima) osvojio rim. nagledao sam se svega i svacega u skoro dve godine gledanja. hvala bogu da mu kreativnosti ne fali.
Azdaja Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Igrao samo CK jel sve drugačije u EU? Ko će da uči sve... :/
teacher Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 3 minutes ago, Azdaja said: Igrao samo CK jel sve drugačije u EU? Ko će da uči sve... :/ Više se razlikuju nego što su slični. U CK je fokus na dinastijama, u EU na državama. U skladu sa time sve ostalo je drugačije
teacher Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 1 minute ago, Azdaja said: Hvala, a bitke? Vojni segment? Pa, same bitke su slične, ali u EU nema podizanja levy, već imaš ili svoju vojsku ili kupujem merceneries (u zavisnosti da li hoćeš da sačuvaš manpower ili pare). Generali i mehanika mislim da su isti (pošto je rađeno u istom engineu). Ja volim ck2 ali mi više prija EU
Ayatollah Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 12 hours ago, teacher said: Pa, same bitke su slične, ali u EU nema podizanja levy, već imaš ili svoju vojsku ili kupujem merceneries (u zavisnosti da li hoćeš da sačuvaš manpower ili pare). Generali i mehanika mislim da su isti (pošto je rađeno u istom engineu). Ja volim ck2 ali mi više prija EU Da li si nekad importovao sejvove iz CK2 u EU4? Igram trenutno jednu dobru partiju u CK2 (krenuo sa Novgorodom u 8. veku, i sticajem okolnosti uspeo da reformišem slovensku religiju i stvorim carstvo, te se raširio po Baltiku i istočnoj Evropi do Vizantije i HRE pre 1000. godine, jedino Tatare ne mogu da izbacim sa obale Crnog mora), pa bih hteo da nastavim sa širenjem vere u Peruna i u klasicizmu.
teacher Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 50 minutes ago, Ayatollah said: Da li si nekad importovao sejvove iz CK2 u EU4? Igram trenutno jednu dobru partiju u CK2 (krenuo sa Novgorodom u 8. veku, i sticajem okolnosti uspeo da reformišem slovensku religiju i stvorim carstvo, te se raširio po Baltiku i istočnoj Evropi do Vizantije i HRE pre 1000. godine, jedino Tatare ne mogu da izbacim sa obale Crnog mora), pa bih hteo da nastavim sa širenjem vere u Peruna i u klasicizmu. jesam, ali realno kad završiš ck2 onda nije ni interesantno kasnije. Eventualno da pustiš timeline da ide kao observer i onda imaš random situaciju u 1444. godini u EU
Recommended Posts