January 5, 200817 yr Biohemija said: Čemu igranje bez bočica i zmajeva ^_^Pa odraslo se, treba mi nešto realnije.
January 5, 200817 yr CoD4 valja da protrčiš kroz njega. Ali ne više od jednom.Pitanje: Može li ova igra krekovana na netu da se igra?
January 5, 200817 yr Biohemija said: CoD4 valja da protrčiš kroz njega. Ali ne više od jednom.Pitanje: Može li ova igra krekovana na netu da se igra?Danke, sad ću da pojurim klince iz komšiluka, sigurno imaju.
January 6, 200817 yr Biohemija said: CoD4 valja da protrčiš kroz njega. Ali ne više od jednom.Pitanje: Može li ova igra krekovana na netu da se igra? Ako mislis bas na CoD4, naravno da moze. Treba ti samo Xfire ili All-seeing eye (za pretragu servera) i udri. I zver od kompjutera, naravno <_< Ja sam igrao malo kod druga i mnogo je dobro...
January 6, 200817 yr Biohemija said: CoD4 valja da protrčiš kroz njega. Ali ne više od jednom.Pitanje: Može li ova igra krekovana na netu da se igra?CoD4, kao i svi prethodnici, ne valja ni da se protrči kroz njega, već je pravljen za multiplej, gde je igra jednostavno ultramegaturbofenomenalna :)
January 6, 200817 yr teacher said: Bilo je priče o igranju Civ4 preko neta...Da li još uvek ima zainteresovanih? (i da li je moguće igrati sa "verzijama" koje većina nas ima, a da nismo platili 100$?)mole se bednici da se iščupaju iz ralja piraterije i da odigramo nešto pošteno, a ne kao radomani kradovići da se grebu i još zahtevaju blagodeti net igrarija.btw, u životu nisam odigrao multiplayer civ. jel neko probao četvorku?
January 6, 200817 yr Larko said: mole se bednici da se iščupaju iz ralja piraterije i da odigramo nešto pošteno, a ne kao radomani kradovići da se grebu i još zahtevaju blagodeti net igrarija.btw, u životu nisam odigrao multiplayer civ. jel neko probao četvorku?Preko mreže sam igrao FreeCiv na Linuxu, ali 4 nisam probao. Btw, vrlo rado bih kupio oriđinale Civ4, samo kad bih znao kako i gde...
January 6, 200817 yr Evo jos jednog predloga za PPP multiplay - www.teewars.comFully Freeware klon Soldat-a, sa cartoon-olikom grafikom. Tabao sam se sinoc sa nekim Poljacima jedno pola sata i bilo je poprilicno zabavno Ako ima 3-4 zainteresovanih mogu da kreiram PPP members only server u dogovoreno vreme.
January 6, 200817 yr Zli Gli said: Cekaj, bre, koga vodis? Ja sam u Engleskoj pokusao sa Boltonom dva puta ali nije islo, nije bilo para a nisam hteo da prodam Anelku razbijaca i najebah k'o zuti <_<A koga bih vodio? Naš najsrpskiji <_<
January 6, 200817 yr Filipenko said: CoD4, kao i svi prethodnici, ne valja ni da se protrči kroz njega, već je pravljen za multiplej, gde je igra jednostavno ultramegaturbofenomenalna :)Singl je za protčavanje, a multiplejer izgleda više nego obećavajuće. Larko said: mole se bednici da se iščupaju iz ralja piraterije i da odigramo nešto pošteno, a ne kao radomani kradovići da se grebu i još zahtevaju blagodeti net igrarija.Nove igre malo sporije dolaze kod nas, ali u pravu si. Ne treba da drvimo o tome ovde. teacher said: Btw, vrlo rado bih kupio oriđinale Civ4, samo kad bih znao kako i gde...Plato-plus. Ne mogu da se zakunem ali čini mi se da sam je video i u Rodiću na rasprodaji.
January 6, 200817 yr Trebao bi ovih dana da uzmem Wii najverovatnije u Beosoftu pa me zanima jel neko igrao ili mozda ima i kakva su iskustva? Jel stvarno toliko zabavno kao sto izgleda?
January 6, 200817 yr drugar mi priča da je wii ultrazabavan. i to još igra kojekakve bejzbole i sl. :Da nije ni skup..