Miljenko Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 UnderRail kako odmiče, sve bolji. Dodjoh do 6. nivoa, nisam više onako kilav. Ne razgrćem neprijatelje na buljuke, no mogu u većini slučajeva preživeti i grupni napad. U borbi su mi Psi sposobnosti primarne. Sada ih imam 5-6, a ovladaću uskoro sa još par. Jedino zamara nemogućnost prodaje nadjenih\napravljenih drangulija kod bilo kog trgovca, no to povećava uverljivost samog sveta igre, pa se ne bunim previse. Napravio sam recimo gomilu armora, koje još uvek nemam gde da prodam, te čame u ormaru.
James Marshall Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Probao neki early release "The Long Dark". Fokus je na preživljavanju i menadžmentu resursa. Obećava, ima potencijala, plus ja volim ove "crtane" igre. Mnogo lijepo izgleda, a i može moja makina da potjera, tako da ću pratiti razvoj ove igre. Elem, kome se ne izlazi napolje eto mu prilike da iskusi kako je a da ne napušta toplinu doma svoga.
bigvlada Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Probao neki early release "The Long Dark". Fokus je na preživljavanju i menadžmentu resursa. Obećava, ima potencijala, plus ja volim ove "crtane" igre. Mnogo lijepo izgleda, a i može moja makina da potjera, tako da ću pratiti razvoj ove igre. Elem, kome se ne izlazi napolje eto mu prilike da iskusi kako je a da ne napušta toplinu doma svoga. Dok čekaš, postoji jedan stari serijal igara, Robinson's Requiem, koji se bavi veoma sli;nom tematikom. http://www.mobygames.com/game/robinsons-requiem Meanwhile, Steam počinje da štuca. :P GOG Galaxy is a necessary break from Steam's feature creep http://www.pcgamer.com/gog-galaxy-is-a-necessary-break-from-steams-feature-creep/
James Marshall Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ovjeriće se, tvoje prijave na ovoj temi su uvijek zanimljive. Ovaj period razvoja igara sam opravdano propustio ('94. je slabo struje bilo, a kamoli kompova)
189- Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 poceo sam malo igrati euro track simulator 2. dosta zabavna igrica. jedini problem je sto sam bas nespretan kod upravljanja kamiona. parkiranje jos nisam savladao. btw mapa bi mogla biti malo preglednija.
James Marshall Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja kod parkiranja mijenjam kameru, jeste kurvanjski ali šta ću :D
189- Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 koju koristis. onaj odozgo? pa valjda je zato i izmisljeno vise uglova da se lakse parkira. bilo bi bas neverovatno da moras parkirati iz ovog ugla iz kabine
James Marshall Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Naravno, onu odozgo. Jbg, rikverc sa prikolicom ide kontra klasičnog rikverca, poenta je samo da se dobro nakarika početna pozicija zadnjeg dijela i da se stalno radi korekcija, da ne dopustiš da ti previše pobjegne kamion, i bez previše "motanja" :D A mapa jeste seljačka, jedino pomaže ona promjena zuma na gps Dobra je razbibriga
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja i dalje lutam otkad sam završio life is strange, ništa da nabodem da se izigram ko čovek. Za saints row se ispostavilo da iznenađujuće ič nije moja šolja čaja, bioshock nisam uspeo da nateram da radi na desetci (a to mi se baš igra, mislio sam da najzad krenem redno sve delove), probao gta V i empirijski dokazao da ne mogu da ga guram, mirror's edge kupio na steamu ali mi nikako ne polazi za rukom da ga instaliram (plašim se da je hard na izmaku)...sad pomalo abjuzujem džojs sa dmc, gritty teenage rebootom devil may cry. Ne spada u stvari kojima se obično bavim ali deluje dovoljno zabavno i dimamično za sad. Jedino što ne mogu dugo da igram, brzo me umori besomučno pritiskanje dugmića i fizički i psihički. Jel valja onaj max payne 3? Zeznuta je situacija, ako se ovako nastavi mogao bih da se vratim uskoro na menadžera, a to niko ne želi :( (I da, moje gejmerstvo obično kasni 5 godina za svetom )
189- Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Naravno, onu odozgo. Jbg, rikverc sa prikolicom ide kontra klasičnog rikverca, poenta je samo da se dobro nakarika početna pozicija zadnjeg dijela i da se stalno radi korekcija, da ne dopustiš da ti previše pobjegne kamion, i bez previše "motanja" :D A mapa jeste seljačka, jedino pomaže ona promjena zuma na gps Dobra je razbibriga zbog mape sam promasio vec jedno tri skretanja i morao da zakrcim saobracaj jer nema nazad. pa posle placam kaznu zbog voznje u suprotnom smeru ;D max payne mi se nije svideo jer jedino sto radis je da ides i da pucas a meni je to dosadno.
James Marshall Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Mene radar najviše ispizdi , samo čujem ono "pip-pip" i onaj zvuk štampanja računa
Recommended Posts