Zli Gli Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Kad se pojavio COD2, a novosadjani otvorili onaj server bitange,Igrao sam i ja tamo povremeno (mada najcesce do sat, jako retko duze od toga), i bilo je bas mnogo cheatera. Neki lik je na njihovom forumu cak kacio snimke gde je visio kao spectator i snimao likove kojima bombe ne mogu nista i tako to, ali oni su se branili da je sve regularno. Bilo mnogo debila tamo, jebiga.
minka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ufff, pa Minka briljira i ovde. Uglavnom, sve što si napisao je totalna glupost, osim ovog dela da skills i perks ne rastu linearno.Sta lupetas, bre?
minka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Igrao sam i ja tamo povremeno (mada najcesce do sat, jako retko duze od toga), i bilo je bas mnogo cheatera. Neki lik je na njihovom forumu cak kacio snimke gde je visio kao spectator i snimao likove kojima bombe ne mogu nista i tako to, ali oni su se branili da je sve regularno. Bilo mnogo debila tamo, jebiga.E, da, to je razlog zasto se prekinulo.
Moća Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sinoć sam prvi put u životu deinstalirao aktuelni PES i skinuo proslogodišnji. To vam govori o kvalitetu ovogodišnjeg sranja.
gone fishing Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 :(a za fifu se još nije pojavila medicina
Singer Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sinoć sam prvi put u životu deinstalirao aktuelni PES i skinuo proslogodišnji. To vam govori o kvalitetu ovogodišnjeg sranja.Pre nego sto se rasplacem samo nesto - od kojeg PES-a igras i koji ti je :ziga: od svih?
Moća Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 PES igram od prve verzije koja se pojavila kod nas pod nazivom Goal Storm daleke '96-e. Što se tiče toga koji mi je najbolji ne znam šta da kažem ali mogu da kažem da je uvek kada se prelazilo na sledeću generaiciju igre ta prav iy generacije bivala drugačija od onoga što smo do tada igrali pa nam se činila loša ali se onda navikneš i skapiraš da je bolja. Najgora mi je bila 2010 sa onim šablonom da uzmeš Kaku/Mesija/Ronalda i trčiš uz aut liniju do protivnikove korner linje pa zalomiš i trčiš paralelno sa njom a tvoji saigraači koje vodi AI umesto da ga napadaju povlače se unutra i tako se čpvek došeda do peterca daje pas na stranu i gol. Znači mogao sam džojstik da polomim u tim situacijam jer sam znao šta tačno radi ali nije postojao nikakav način da se zaustavi. Najbolji su mi bili PES6 svojevremeno i ovaj predhodni 2013. Ja sam se ponadao da će 2013 taman da doteraju do savršenstva kad oni napraviše 2014 i odoša 10 godina nazad.@gone fishing Fifu ne igram niti me interesuje.
John Coltrane Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 @ Singer PES 5 je zakon, ducca i danas radi edit dresova i transfera. Sve kasnije je sviranje onoj stvari. A sto se tice sati provedenih za kompom, bolje da cutim kad je u pitanju CM 01/02 (onaj sa Anrijem na naslovnici).
ArleKino Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 A sto se tice sati provedenih za kompom, bolje da cutim kad je u pitanju CM 01/02 (onaj sa Anrijem na naslovnici).CM3 je bio najjači - sezonu Serie A (Lazio) sam prošao za jedan dan. Izgubio titulu zbog Ariela Ortege (Sampdoria) u pretposljednjem kolu (sa 1:2 došli ljudi na 3:2, Inter uzeo naslov na gol-razliku ili šta je već bio tie-breaker), Vieri dao 51 gol u prvenstvu.FIFA 98 - jednom sam igrao od 09.15 do 03.38 idućeg dana. Mislim da sam sanjao Kodrine ulaske sa krila u 4-3-3 formaciji i nepogrešive lopte u dalji ugao gola, Schollove dijagonale iz slobodnjaka sa centra, Batistutine golove za Arsenal (108 u prvenstvu), Shearerove za Atletico (101) i Bergkampove za Olympique Marseille (36 u 8 utakmica).
189- Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) ja skinuo pes14 i uopste mi se nije svideo. nisam odigrao ni poluvreme i uninstal. opet stavio pes 6. skinuo ovaj shollym patch, sve namestio i to sad cepam.nista me ne moze vise iznervirati od pes-a. pa cak ni menadjer. e da, zaboravio sam madden. tu sam tukao monitor on daily basis. Edited November 21, 2013 by 189-
John Coltrane Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Ja se sjebem sa AVG i umesto na Ignore odem na Remove te izbrisem peceve . Uzmem ponovo Patch-eve sa transferima, grbovima, ligama, imenima itd. i krenem da igram sa drugarom (prvi put 1 na 1) i provalim da igrica ide 3 puta brze nego kad igram protiv kompa.Inace vidim da su izbacili i nove dresove repki , pa je moguce da su odradili jos 1 Patch i ubacili su Championship-eto nama i :ziga: Edited November 21, 2013 by John Coltrane
Agni Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Klinački rant koji prati izlazak svake nove verzije popularnih igrica. Nešto je pojednostavljeno, ali je zato dosta toga uvedeno. Imaš dosta Lets play with ... na YouTubeu pa pogledaj. Preporučujem boga ove igre shenryyr2...Sent from my iPad using Tapatalk HDGledao tog shenryyr2, probao i navukao se, sad ne mogu da se skinem. Mnogo je bolja od EU3 u svim aspektima, zaista fantasticna igra. Edited November 21, 2013 by Radagast
teacher Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Gledao tog shenryyr2, probao i navukao se, sad ne mogu da se skinem. Mnogo je bolja od EU3 u svim aspektima, zaista fantasticna igra.Lepo sam ti rekao. Plus što bolje razumeš igru, više ti se i igra.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Zavrzan Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 vest1.CS 1.6>>>>CS Source2.pri kraju videa wh
Recommended Posts