minka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 kad odigras od subote od 21 do nedelje do 08 javi se
Кристофер Лумумбо Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 kad odigras od subote od 21 do nedelje do 08 javi sekada sam igrao counter aktivno taj period koji si naveo smo smatrali nedovoljnom dnevnom dozom.
Bujodrag Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Šta, igrao sam Morrowind mesecima od šest uveče do jedan, dva posle ponoći i bio potpuno uveren da ne igram više od dva, tri sata dnevno.
minka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 kada sam igrao counter aktivno taj period koji si naveo smo smatrali nedovoljnom dnevnom dozom.Kad se pojavio COD2, a novosadjani otvorili onaj server bitange, sedeo sam danima za kompom, jeo za kompom, pio za kompom, jebo za kompom, sve... Samo sam ustajao da wc-a i isao na posao, ponekad spavao. Ali tad sam imao 10 godina manje
salerokada Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 kad odigras od subote od 21 do nedelje do 08 javi se11 sati?Hmm.. sad se ne sećam kada sam u utorak počeo. Nekad posle posla, možda oko 18h-19h. A završio sam u 05h. Tako da mu to dođe otprilike to.Jel' ima još neko ko igra WoT? Ako ima da otvorimo temu.Ako ne postaviću pitanja ovde:Zašto ne dobijam novo zlato? Jel' to mora da se kupuje samo za prave pare?Šta radim sa iskustvom kada mi tenk postane elitni? Navodno može da se konvertuje iskustvo u slobodno iskustvo, ali ja tamo vidim da samo može da se konvertuje zlato u iskustvo.Trenutno imam 150 odigranih igara i rang 8.
gone fishing Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 zlato se kupuje, ponekad ga i poklanjaju za npr novu god. i slične prilike- kada tenk postane elitni uključi brže treniranje posade ali to će imati efekta kada stigneš do tier 5-6- iskustvo u slobodno iskustvo je za €- ako voliš avione juče je iz bete izašao http://worldofwarplanes.eu/- možeš da koristiš isti nadimak i adresu kao i za wot, ujedinjeni su nalozi, tamo imaš trening i možeš da zaradiš još čini mi se 75 zlatnika kada ga odigraš
salerokada Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jebali ih zlatnici. Otvarao stranice na netu za kupovinu, i to uopšte nisu jeftine stvari. Neki tenkovi koštaju po 80-100€.Uključio sam brže treniranje posade, ali nešto se baš i ne treniraju posebno :( Brže su se trenirali dok su bili na običnom tenku. Doduše, sada su prešli 100%, i uradio sam im unapređenje. Možda je zbog toga sada sporije jer su drugi nivo?Prave i World of Warships
teacher Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jebali ih zlatnici. Otvarao stranice na netu za kupovinu, i to uopšte nisu jeftine stvari. Neki tenkovi koštaju po 80-100€.Uključio sam brže treniranje posade, ali nešto se baš i ne treniraju posebno :( Brže su se trenirali dok su bili na običnom tenku. Doduše, sada su prešli 100%, i uradio sam im unapređenje. Možda je zbog toga sada sporije jer su drugi nivo?Prave i World of Warships nemoj se zajebavati sa tim mamiparama. ako nije džabe, batali odmah, inače će otići pare na te budalaštine.
salerokada Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) Ma neće otići pare. Nisam od onih koji plaćaju za igranje igara online. Nego, sam pogledao cene i deluje mi suludo skupo. Jer, to bi trebalo da bude nešto simbolično i da oni skupljaju kintu preko ogromnog broja igrača koji plaćaju po malo. Ali, ovi su bezobrazno digli cene. Edited November 14, 2013 by salerokada
Filipenko Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Pa da, ne budi od onih koji će slučajno platiti nešto u inače free to play igri. Za takve potpuno podržavam pay to win sistem, gde ćete izgubiti 300 dana u igri pokušavajući da nagrindate za nešto što bi vas koštalo 0,99$.
salerokada Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ha, ha. Znao sam.Jok, nego ću da platim jedan tenk 100€, a da bih dobio dovoljno dobru posadu tenka, tenk više klase i dobru municiju ću da keširam 1000€. Još malo pa se može kupiti i pravi tenk od ovih što su naši bili spremili za staro gvožđe.Za one koji umeju da čitaju napisao sam da su ovi preskupi, a ne da ne treba plaćati za igranje na internetu. Ja ne plaćam i zato i očekujem da ću zbog toga nekako biti uskraćen za napredovanje. Ali, ako mu keširaš 10-20€ mesečno trebalo bi da nešto i dobiješ za tu kintu.
gone fishing Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 za 10€ mesečno dobijaš premijum nalog odn. 50% više exp i praktično duplo više kredita, to tebi za sada nije potrebno na tier2, tek kada stigneš na tier 6-7ovde možeš da pratiš svoj napredak u igri ;)
minka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) 11 sati?Hmm.. sad se ne sećam kada sam u utorak počeo. Nekad posle posla, možda oko 18h-19h. A završio sam u 05h. Tako da mu to dođe otprilike to.Jel' ima još neko ko igra WoT? Ako ima da otvorimo temu.Ako ne postaviću pitanja ovde:Zašto ne dobijam novo zlato? Jel' to mora da se kupuje samo za prave pare?Šta radim sa iskustvom kada mi tenk postane elitni? Navodno može da se konvertuje iskustvo u slobodno iskustvo, ali ja tamo vidim da samo može da se konvertuje zlato u iskustvo.Trenutno imam 150 odigranih igara i rang 8.Sta da radis sa iskustvo kad ti tenk postane elitni? Na ovo cu da ti odgovorim, jer ti he GF uglavnom rekao sve ostalo:ne menjaj cesto tenkove - nije cilj da dodjes do Tier X, a da ti posada bude sranje, jer ce te opet svi rokati. Imas OVDE kako da treniras posadu, zasto sporo ide i sve drugo. Preporucujem da kod komandira krenes da razvijas 6. culo (zuta lampica) odmah. Dakle, bildaj posadu, to ti je najvaznije pored tvoje licne vestine; kao sto ti napisah na pm, ja za godinu dana nisam otisao dalje od jednog tier 8 tenka, a imam ih 10 komada.Prati redovno WoT portal. Bitne informacije su ti te misije i specijali. Recimo cesto dobijas premium nalog pomocu tzv BONUS CODE-a, koji objave na portalu. Tri dana premijuma, koilko se dobije, ti toliko nabilda tenkove i posade, da je to nepojmiljivo. A sada kad ima misija, to ti otvara i mogucnost za dodatne besplatne premiume (trenutna misija je "Zaradi Cvarke" - ako za 24h skupis 50.000 XP u borbama dobijes dan premijuma, sto je ostvarljivo sa Tier 5 ako igras ceo dan ili ako imas vec premium, a ne zabodes vise od 7-8 sati igranja).Proveri sta ti bolje lezi - jurcanje u krug i besomucno pucanje, ili zaseda i snajperisanje, pa na osnovu toga uzimaj tenkove. Pre nego sto kupis bilo koji novi tenk, na linku koji sam ti gore dao potrazi ga u search-u i pogledaj mu mane i prednosti, za sta se koristi i slicno.- ako voliš avione juče je iz bete izašao http://worldofwarplanes.eu/- možeš da koristiš isti nadimak i adresu kao i za wot, ujedinjeni su nalozi, tamo imaš trening i možeš da zaradiš još čini mi se 75 zlatnika kada ga odigrašIgram avione i iskreno nisu ni prineti tenkovima. Ali dajem fore, tek je juce zvanicno krenulo, pa cemo da vidimo.Jebali ih zlatnici. Otvarao stranice na netu za kupovinu, i to uopšte nisu jeftine stvari. Neki tenkovi koštaju po 80-100€.Uključio sam brže treniranje posade, ali nešto se baš i ne treniraju posebno :( Brže su se trenirali dok su bili na običnom tenku. Doduše, sada su prešli 100%, i uradio sam im unapređenje. Možda je zbog toga sada sporije jer su drugi nivo?Prave i World of Warships Imas na lunku, kad ti posada dostigne 100%, treniranje Perks i Skills nije linearno, ima cak i formula kako se racuna. Kad ti dostignu prvu vestinu, za drugu treba duplo vise vremena.I ne obracaj paznju na Filipenkove komentare. Vecina tih tenkova za gold, tzv Premium Tanks, su go k***c - ne mozes nista da izucavas, ne mozes da ih razvijas, nisu nista jaci od najbiljih tenkova svoje klase - jedina im je svrha da treniras posade tenkova koji su isti teir i ista nacija, ali i to je sranje.uzivaj Edited November 14, 2013 by minka
salerokada Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 ovdemožeš da pratiš svoj napredak u igri ;)Hej! :ohmy:Sad svi mogu da vide koliko sam loš. :lol:Dosta korisnih informacija u prethodnim postovima.Zahvaljujem.
TheBigFlegma Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ufff, pa Minka briljira i ovde. Uglavnom, sve što si napisao je totalna glupost, osim ovog dela da skills i perks ne rastu linearno.
Recommended Posts