Weenie Pooh Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Jesi dobio neki .txt ili .nfo fajl u kom piše po kom se redu instalira? Moguće da si zajebao stvari kopiranjem krekovanog .exe preko patch verzije.(Pričam napamet, naravno, ali tako mi zvuči ta "module can't be found" poruka.)Možda ako instaliraš ponovo, prvo prebaciš crack, pokreneš igru tako da vidiš da li radi, pa onda izađeš i instaliraš patch? Ili je stvar u tome da na Win 7 neće ni da se pokrene bez patcha?
Razzmatazz Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Moguće i da je određeni build directxa neinstaliran.
Have_Fun Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) Pratio sam instrukcije koje su pisali neki ljudi u komentarima. Jer kao, FC1 nije kompatibilan sa win 7, vec je pravljen za XP. Zato su dodali taj patch 1.4Sad cu probati i to sto ti kazes.uradicu sve ponovo ispocetka Edited March 19, 2013 by Have_Fun
MILF HUNTER Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 jos nisam probao ali probaj da ga startujes u XP compatibility modu.
Have_Fun Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Radi sada!Ponovo sam uradio sve kao sto sam i pre, instalirao svih 5 cd-a preko daemona, pokrenuo patch, crack ubacio u bin folder, i u poslednjem trenutku procitam ovo da ga turim u XP compatibility :DMislio sam da mozda nije potrebno, jer vec ubacujem patch :)Evo, sad sam pokrenuo igricu i izgleda da sve radi. Krenula mi je kampanja, probacu jos malo da igram, cisto da vidim da li je sve ok i da li ce negde zabostiHvala vam MILF, Weenie i Razz :)
Weenie Pooh Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Skinuo sva tri dela Dead Space, naoštrio se da igram redom, kad ono... već intro prvog zajebava, nema glasova ni za jednog od likova osim onog glavnog sekjuriti tipa. Što je najgluplje, čak i subtitles idu samo za njega, ostali ćute :isuse:Guglam malo, ali igra je ipak iz 2008, nijedno ponuđeno rešenje mi ne zvuči aplikabilno. Apdejtovao drajvere za zvučnu, proverio da li imam svežu verziju DirectXa... džabe. Jebeni EA izgleda nije izdao nijedan patch za prvi deo.
Vapad Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Da li je to jedini problem? Čudno je što ne ide subtitle, da nije loša kopija?Ako ništa drugo probaj da promeniš sample rate i bit depth u podešavanjima zvučne.
Weenie Pooh Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 To sa subs i mene buni, ali ne pada mi na pamet da skidam ponovo 12 GB. Radije bih samo odgledao nečiji playthrough na youtube, pa počeo od drugog dela.Ovako je praktično neigrivo, ne uključuju mi se čak ni oni mali vlogovi kad Kendra i Zach hoće da me pošalju na sledeći zadatak... samo mi iskoči "new mission objective" iako mi niko ništa nije rekao :mad:Izgleda da nije do zvučne, neke cutscenes malo preskaču - lik stoji i "priča" u jednom delu ekrana, onda se stvori u drugom iako ga nisam video da je napravio ta tri koraka.
Shan Jan Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY&feature=player_embedded
Moća Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Bocvanac izeli te lavovi vec je okaceno dole na no comment.
MILF HUNTER Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 sad nesto gledam. one dve desno i nisu bas reprezentativne <_<
fragand Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 :Hail:nemam zvucnikeali nekako uz neft idehttp://www.dailymotion.com/video/x20zk8_beastie-boys-sabotage_music?ralg=meta2-only#from=playrelon-7
Recommended Posts