zorglub Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Drug šofer autobusa funkcioniše savršeno, uz sitan podsticaj pošiljaoca.
Ravanelli Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 On 28.1.2020. at 21:07, zorglub said: Drug šofer autobusa funkcioniše savršeno, uz sitan podsticaj pošiljaoca. besprekorno
stajebrebilo Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Tzv. srpski DHL...funkcionise decenijama vec.
variola Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Za vas koji imate probleme sa poštom (državnom) , par insajderskih informacija/saveta. Ako vam više puta ne ostavljaju izveštaje, žalite se, u vašoj pošti tražite odgovorno lice. Ako je manja pošta to je onda upravnik pa može dati rezultate i usmena žalba (pisanje jeste smor i tačno da ne rešava ako je pošiljka već vraćena). Pitaće vas jel vam sanduče regularno postavljeno, zaključano, obeleženo. Ako vas mrzi to, možete se žaliti i preko sajta pošte. Zvuči možda neverovatno ali to je nekad veoma delotvorno. Npr. stranka se požalila čekajući u redu na vrućinu i zagušljivost, službenik nešto prokomentarisao što se njoj nije svidelo, u roku od pola sata od izlaska stranke, iz Beograda je stigao zahtev za pisanim izjavama i službenika i upravnika. Takođe, kod pošiljaka iz Kine, dešava se da na paketima ne stoji ime i prezime nego samo username što je nezgodno ako se živi u zgradi a ne stoji i br. stana. Oko toga i jedna anegdota. Žena na kupindu ima username Areta Frenklin, proda nešto i stigne joj sms sa kodom za dizanje novca. Dođe u poštu i pošto je poznaju isplate uredno. Posle utvrde da je novac naslovljen na Aretu Frenklin te je zovu da se vrati i tako potpiše, da ne bi imali problema sa kontrolom
Valk Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Areta Ja sam nedavno nešto prodala na Kupindu za 600 rsd. Službenica u Pošti pogrešno prekuca (dala sam joj sve na papiru lepo) adresu primaoca kao i telefon tako da kurir nije mogao ni da pozove devojku što je kupila pa da se objasne. Ja se žalim u Pošti, kaže mi upravnica "pa dobro, šta da se radi, to je život, greške se događaju.." Pošaljem nov predmet devojci, a za ovaj prvi platim poštarinu nazad + nešto još za neuručenje itd => 300+ rsd. Nikom ništa, pogreši čovek...
variola Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Uvek treba proveriti odmah da li su sve podatke tačno upisali, naravno da se greši. Kad potpišete ono što vam daju znači da ste saglasni. Postoji i app za slanje. Sami sve popunite (mogu se vaši podatci i zapamtiti) i sa brojem odete do pošte gde vam još samo izmere pošiljku. Tako bude i brže, naročito ako se šalje više stvari.
Frank Pembleton Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Uvek treba proveriti odmah da li su sve podatke tačno upisali, naravno da se greši. Kad potpišete ono što vam daju znači da ste saglasni. Postoji i app za slanje. Sami sve popunite (mogu se vaši podatci i zapamtiti) i sa brojem odete do pošte gde vam još samo izmere pošiljku. Tako bude i brže, naročito ako se šalje više stvari. E? Nisam znao za to... ... Shiit has hit the fan...
maheem Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Btw za razliku od redovne usloge, koja škripi tu i tamo, online korisnički servis im super šljaka
variola Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 18 hours ago, Frank Pembleton said: Gde je aplikacija ta za slanje? https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.assecosee.pttandroidapp
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 jel neko naručiva odavde? basecamp-shop.com
InvisibleLight Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 wtf??? Quote FedEx/TNT usluga carinjenja iznosi 4.800,00 RSD. Ostatak troskova koje mozete ocekivati pored 4.800 RSD, su carina i PDV koji se obracunavaju, u zavisnosti od vrste robe koju uvozite, na celokupnu vrednost vase robe ukljucujuci i trosak transporta (shipping) posalo mi fedex mail da skupim neku dokumentaciju* i posaljem im u pdf-u radi brzeg carinjenja... a ovo 4800 su samo njihove usluge, mimo toga ide pdv i carina??!!! * isprava o zastupanju za fizicka lica kopija licne karte kopija order confirmation i onda Quote Kompletiranu dokumentaciju možete nam proslediti putem e-maila customs@flying-cargo.rs u PDF formatu Molimo Vas da po zahtevu carine dokumentacija bude svojeručno potpisana. kakva gnjavaza i pljacka
goofs Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Isto sam i ja imao sa DHLom, ta njihova spedicija je bila 30e, sto je otprilike i vrednost paketa bila. Pokusao sam malo da ih drndam da spuste malo cenu, ali nisu hteli ni da cuju, u fazonu “vraticemo paket posiljaocu, nije nam problem”.
InvisibleLight Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 jbmti nisam to znala. pre 2 godine narucila patike 60evra + 35evra shipping UPS-om. UPS mi nije dodatno nista uzeo, a nekim cudom sam prosla i bez pdv-a i carine, sve sto sam platila je bilo pomenutih 95 evra prilikom oniline narucivanja
Recommended Posts