Čutura Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 15 hours ago, goofs said: Ja sam se dugo zajebavao sa tim Internet karticama, Rajfajzen virtuon, i Intezama, na kraju sam sve pozatvarao i otisao u Telenor. Imaju pre svega najnapredniji eBanking softver i phone app od svih, imas SMS protekciju kod vecih kupovina, nemas cekanja redova i smaranja sa salterima jer operises samo preko bankomata (uplata/isplata). Imas multicurrency racun (ovo nisam video ni kod jedne druge banke) i sto ti je bitno za Internet kupovinu - kroz aplikaciju mozes lako da deaktiviras karticu za online placanje (mozes i za bankomat i uzivo placanje ako imas potrebe), i onda aktiviras ponovo kad hoces da pazaris. Najmodernija banka kod nas za privatna lica, bez konkurencije. i odlican kurs i 0% provizije za konverziju, ko u boljim menjacnicama..
Skyhighatrist Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 +1 za Telenor. Intesinu Visu Elektron koristim i dalje samo zato što sa PayPala ne moš' da povučeš pare na MasterCard. Pored svega rečenog gore, otvaranje računa je pesma: završiš najveći deo online, a onda dođe kurir i donese ti papire na potpis, pa posle 10ak dana dobiješ karticu poštom. Nit šalter jeo, nit šalter mirisao.
Lloyd Wyman Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Jedino sto ce od 1.6. korisnici Starter paketa imati, izmedju ostalog, proviziju od 1% za placanja karticom (a, poskupece i provizija za placanja na racun) u/prema inostranstvu i 1,5% proviziju za uplate iz inostranstva na karticu (sto ce imati i Progresiv).
čekmeže Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 18 hours ago, goofs said: Imas multicurrency racun (ovo nisam video ni kod jedne druge banke) Dinarski i devizni račun su isti?
goofs Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Da, imas jedan broj racuna, a dva saldoa (eur i din). Kada placas preko neta skida ti sa EUR saldoa, ako imas sredstava tu, ako ne onda sam konvertuje dinare u eure (kao sve banke sto rade). A novac mozes da uplatis direkt u ERU u bankomatu, ili da koristis tu njihovu internu menjacnicu pa prebacujes s jednog na drugi. Mislim, podrzavaju sve sto podrzavaju ove internet platne kartice u drugim bankama, ali i mnogo vise od toga. I nemas salter. Fcking salter.
ivy Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 (edited) ja u ponedeljak porucila sa SportDirecta,paket stigao danas nisu ni mail stigli da mi posalju Edited June 8, 2018 by ivy
Moća Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Opet počeli da divljaju sa poštarinama, za tri majice poštarijna 19 evra a za 6 majici 25evra. Naručio sam zadnju turu preko posrednika za početak. Čovek naplaćuje proviziju 20% od cene narudžbine i za poštarinu do njega do vas. I ono što je najbitnije plaćanje se vrši prilikom preuzimanja paketa.
James Marshall Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Meni juče naplatili PDV na neke majice, 20 evra, do sad su na takve stvari progledavali, jebo im ja mater.
jorma shparga Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 24 minutes ago, Moća said: Opet počeli da divljaju sa poštarinama, za tri majice poštarijna 19 evra a za 6 majici 25evra. Naručio sam zadnju turu preko posrednika za početak. Čovek naplaćuje proviziju 20% od cene narudžbine i za poštarinu do njega do vas. I ono što je najbitnije plaćanje se vrši prilikom preuzimanja paketa. Moze posrednik na PM posto model poslovanja deluje skroz ok...
Zli Gli Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 I ovaj moj iherb tj. DHL preko tog sajta cepa ove nedelje, ubacio dve stvari a ono skoro 30 evra postarina...
Desmond Bojčinski Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 10 hours ago, jorma shparga said: Moze posrednik na PM posto model poslovanja deluje skroz ok... +1
Desmond Bojčinski Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 10 hours ago, jorma shparga said: Moze posrednik na PM posto model poslovanja deluje skroz ok... +1
Recommended Posts