Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Internet kupovina

Featured Replies

Pa mislim da jeste, ja sam uvek popunjavao maximalno do 50€ i nikad mi nisu tražili ovoliko. A za jednu sitnicu je tek neisplativo, to definitivno idi preko posrednika.

Edited by mraki

• Replies 1.9k
  • Views 202.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kod kupovine polovnih knjiga - a samo to i kupujem preko neta - dogodi mi se da sama kniga košta o,90 centi (odlična knjiga, samo polovna, neki roman ili šahpvska knjiga), a poštarina - budući da je Srbija na mapi sveta u onom belom prostoru kao na prvim mapama pre otkrića Amerike - a poštarina dakle da bude 6 evra. 

Ekskluzivna lokacija, to je.

Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?

Verovatno, da :D vise me zanima proces s obzirom na vrlo ogranicenu ponudu tehnike kod nas i mnogo veci/bolji izbor vani.

3 hours ago, goofs said:

Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?

Uhhh kako zatežu na paketima , mogu da zamislim šta bi tu bilo...

Mislim da bi troškovi premašili cenu istih/sličnih kod nas...

• 4 weeks later...

Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi

Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?
Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.

Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.

Molim za neki savet :)

16 minutes ago, Jumanji said:

Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?
Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.

Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.

Molim za neki savet :)

https://www.scamadviser.com/check-website/eccoeustore.com

E hvala lepo!
Sve je mnogo jasnije -.-

12 hours ago, Caligula said:

Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi

Hteo sam , ali nema twiter.

On 10.11.2018. at 3:09, El Guapo said:

Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!

u vasinoj su im faks i fotokopir a na dedinju sala za sastanke. bave se obračunavanjem plata za tomu i zaposlene u njegovom nekadašnjem kabinetu.

• 2 weeks later...

gde je najbolje kupovati tehniku iz Srbije ?

gledam neki dron, košta $33 na amazonu, a kod nas je 100e. sa amazona mi se i ne isplati, šta drugo da gledam ...

Edited by Lezilebovich

koji?