Tribun_Populi Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ali ubija kurs, 128 računaju evro, pa i nije fora da naplaćuju proviziju. via CZ-M53 TT
Zet Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 meni jednom skinulo 1$ od paypalaPrvi put čujem za to, obično koliko je faktura, toliko se skine sa paypala.
ivy Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) nemam pojma,meni skinulo..skinulo mi cenu fakture pa posle 1$ za pp..ali se ne secam sta sam radila,ne verujem da je bila uplata jer tada to nije moglo,sigurno sam nesto kupovala.. Ali ubija kurs, 128 računaju evro, pa i nije fora da naplaćuju proviziju.via CZ-M53 TT meni u komercijalnoj danas oko 126 naplatilo.. mislim da je bilo 125,8 Edited January 4, 2017 by ivy
Zet Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ali ubija kurs, 128 računaju evro, pa i nije fora da naplaćuju proviziju. via CZ-M53 TT Ako imaš poveži devizni račun sa paypal-om i ne moraš da brineš za kurs (koji je inače uvek malo jači u bankama).
Tribun_Populi Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 meni u komercijalnoj danas oko 126 naplatilo.. mislim da je bilo 125,8 Ima neka fora s kursom, kad plaćam karticom direktno 125, preko PP 128 a ista kartica linkovana. Ako imaš poveži devizni račun sa paypal-om i ne moraš da brineš za kurs (koji je inače uvek malo jači u bankama).Neam, ne daju u mojoj banci sem za štednju i namenske transakcije. Ću promenim banku, ionako me nerviraju. via CZ-M53 TT
Tribun_Populi Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nisam nikako, prvi put čujem da tu može išta da se podešava. via CZ-M53 TT
nisam ja Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 stiglo ipak! parka mi je malo oversized. porašću valjda. majice su korektne mada mislim da ću jednu da poklonim matorom. baš je dedačka. kvaltet je ono kao ok. lee cooper (za siromašne) sam kupovao. ako ništa znaću da sam L za ubuduće, mada mislim da je pandorina kutija tek otvorena.
wall Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 stiglo ipak! parka mi je malo oversized. porašću valjda. majice su korektne mada mislim da ću jednu da poklonim matorom. baš je dedačka. kvaltet je ono kao ok. lee cooper (za siromašne) sam kupovao. ako ništa znaću da sam L za ubuduće, mada mislim da je pandorina kutija tek otvorena. Baš tako.Klinki uzeli jaknu LC, za ove H&M, Zare i sl. izmislilo kvalitet, cena sokro duplo manja. Ja bacio oko na neke puma patike ovde, tamo pa jebemliga 60% manje...
Frank Pembleton Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 stiglo ipak! parka mi je malo oversized. porašću valjda. majice su korektne mada mislim da ću jednu da poklonim matorom. baš je dedačka. kvaltet je ono kao ok. lee cooper (za siromašne) sam kupovao. ako ništa znaću da sam L za ubuduće, mada mislim da je pandorina kutija tek otvorena. Jesi kačio link za parku?
Jozef K. Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Da li je moguće kupovati na sd preko intesine internet kartice?
Recommended Posts