maheem Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Sta ti je to?Ovo prvo? Jako praktična jakna/duks. Lako kao perce, ima u vidu majice, duksa i "jakne" na raskopcavanje. Zgodno za kombinovanje: za zimu majica, fleece majica, fleece jakna, preko vetrovka i da te bog vidi. Tebi je ovo savrsen kombo za terene vanka - lagano je i udobno, ako u nekom trenutku otopli, skineš jedan sloj. Za toplije vreme dva sloja fleeca bez vetrovke ili jedan sloj fleeca i soft shell jakna. Nisam siguran oko sastava, možeš izguglati al ko neka vuna je, možda čak kombinacija vune i sintetike, fibera, polara, nemam pojma, ima ih raznih, dlakavih, plišanih, itd. Meni najjeftiniji rade posao. Imam jedan skuplji koji kombinujem sa kišnom jaknom al on je baš za extremnu hladnoću. Mnogo je zgodnije od teške zimske jakne. Na sports directu sam uzeo dunlop kariranu kosulju/jaknu, unutra vuna, spolja polar i jebeno je topla da je na temperaturi oko nule nosiš ko zimsku jaknu. Za niže temperature ne znam al kontam da će neplanirano poslužiti i za to. Kontam da ti se uklapa u stil a košta 13e. 3xl veličina za dvometraše, tebi bi 2xl kontam bio idealan. Sa kapuljačom je nešto skuplja. Jedina mana je što nije za kišu. Link to comment
Frank Pembleton Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 To ko oni "ulošci" u 3u1 jaknama znači... ....shit has hit the fan... Link to comment
čekmeže Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Daj ti nešto što ljudski pokriva krsta. Link to comment
maheem Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Daj ti nešto što ljudski pokriva krsta. Link to comment
InvisibleLight Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 jel neko naručivao odavde? cene deluju primamljivo high trust rating ovde ubacis link i proveris sigurnost, lokaciju itd svakog sumnjivog sajta.. Link to comment
wall Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ovo je jedan od najkorisnijih topića. Gde bi nam kraj bio... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 high trust rating ovde ubacis link i proveris sigurnost, lokaciju itd svakog sumnjivog sajta.. ppp će saraniti srpsku trgovinu Link to comment
Moća Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Dajte linkove do onlajn trgovina koje salju u Srbiju i koje daju dobre popuste za crni petak. Link to comment
Frank Pembleton Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Dajte linkove do onlajn trgovina koje salju u Srbiju i koje daju dobre popuste za crni petak.Valjda ti nama treba da daješ te linkove!Ko si ti i šta si uradio sa Moćom? Link to comment
Moća Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Pa cekam dal ce na Sd da bude nesto pa da kupim neke patike a zena jaknu. Drugo znas da sam ja ekspert za Kinu a ne ove evropske :) Sent from my Le X620 using Tapatalk Link to comment
Zet Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 jel neko naručivao odavde? cene deluju primamljivo Slobodno. Imao sam 4 porudžbine, sve ok. Dobar sajt ako ti treba originalni xiaomi power bank. Link to comment
Duci Simonovic Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Aj kačite ako naletite nešto dobro za sutra, i ja odložio pazar sa nadom da bi sutra mogo kupiti pun kufer za bagatelu Link to comment
Frank Pembleton Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Slobodno. Imao sam 4 porudžbine, sve ok. Dobar sajt ako ti treba originalni xiaomi power bank.Bangood? Dobar kao i GB i AE... Link to comment
Azdaja Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 +1 za shopping offers. Na američkom Riboku imaju neku opremu 50% Nista specijalno za sad. Link to comment
Recommended Posts