Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

Samostrel, da mozes da izazoves Miralema na dvoboj.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Samostrel, da mozes da izazoves Miralema na dvoboj.

opusti se djecace, za taj dvoboj dovoljan je 

96.jpg

Posted

Juce sam reklamirao Gearbestu posiljku koju nikad nisam dobio.Trebala je da stigne pre mesec i kusur dana ali nema je.Navodno je stigla do Bg ali posle toga nestala.Zvao i pisao carini i javio mi se lik iz unutrasnje kontrole koji je bio ljubazan i predusretljiv,koji mi je rekao da posiljka pod tim i tim brojem nikad nije zavedena/stigla do njih i da cimam postu.Ni tamo nisam imao srece,pa sam juce pisao Gearbestu gde sam vec u prvom obracanju trazio ili novu posiljku ili novce nazad.Razmenili smo po dva maila i jutros stize ponuda kako sam i trazio.Poslace mi istu sitnicu ponovo for free ili da mi vrnu pare ako zelim.Odlucio sam se za opciju br 1.Vrlo profesinalno od strane Kineza, prvi put imam ovakav problem i sve je reseno za pola dana nema veze sto je subota/nedelja.Za pohvalu

Posted

Prvi put sam kupio ozbiljnu odeću preko neta. Farmerke m&s. Imao sam jedne ovde i po njima sam odabrao broj. Doduše isporučene su drugaru u fra pa mi je on doneo. Odlično mi odgovaraju, a za lovu koju sam dao nisam u bgd mogao da kupim jedne takve a sad sam kupio dva para

• 2 weeks later...
Posted

Jel ima neko iskustva sa vraćanjem robe/para na ebay-u? Na aliju se pare prosleđuju prodavcu tek kada kupac valjda potvrdi. Stigao mi je miš od 20$ ali nažalost ne radi, čuje se zvockanje delova unutra kontam da se sjebao u transportu, šta li...

Šta npr ako se ovaj napravi lud i ne bude hteo da prizna kvar i sl, koje su mi opcije?

Posted

Jel ima neko iskustva sa vraćanjem robe/para na ebay-u? Na aliju se pare prosleđuju prodavcu tek kada kupac valjda potvrdi. Stigao mi je miš od 20$ ali nažalost ne radi, čuje se zvockanje delova unutra kontam da se sjebao u transportu, šta li...

Šta npr ako se ovaj napravi lud i ne bude hteo da prizna kvar i sl, koje su mi opcije?

Da li je imao "returns not accepted' u listingu?

Posted (edited)

14 days money back, buyer pays return shipping 

Kontam da je stvarno džukački da ja plaćam poštarinu nazad za mouse koji je stigao razjeban... I to u Koreju :D

Edited by Mil@n
Posted

Lik ispao car, refundirao pare momentalno na pay pall, nije ni tražio miša nazad.

Posted

Taj prodavcev return policy je u smislu ako se predomisliš ili su ti male cipele, pa hoćeš da vratiš. Ako ono što dobiješ nije onako kako je opisano u oglasu ili ne stigne uopste, onda imaš buyer protection preko paypala, ako si tako platio, i ako ne možeš da se dogovoriš sa prodavcem.

Posted

Gde gledati patike?

SD slabo ima a da mi se isplati cimanje i za carinu...

Posted

Koliko bi bilo carina i pdv za 180e? Jel bi bilo oko 50-60e?

Našao sam Colmarkovu jaknu za te pare, spuštena sa 800-900, ima samo moja veličina... :)

Posted

Tako valjda

....shit has hit the fan...

Posted

Hvala, će uzmem, ako ima još, samo da ispregovaram sa gospođom...