Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, stajebrebilo said:

Malopre me zvali na mobilni iz pošte da podignem pakete sa AE... do sad su ubacivali u paketomat pa sam ih tamo preuzimao. Jel to neka nova praksa?

Mozda kopiraju Amere, od pre mesec dana  gde se sve preko 200 US$ pregleda i carini. Kineski TEMU to radi sa malim paketima, vrednim 10-20 dolara, vise njih za istog primaoca  tako da prolaze bez icega zaobilazeci sankcije EU i US. Mozda je nesto oko toga.

Edited by Yoyogi
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Ma ovo je sve neka sića, ali ih valjda ima dosta... Čitam na Benchmark forumu da je u pošti trenutno pakao koliko pošiljki stiže na dnevnom nivou, ne stižu da isporuče a sutra stiže nov kamion...

Posted
18 minutes ago, stajebrebilo said:

Ma ovo je sve neka sića, ali ih valjda ima dosta... Čitam na Benchmark forumu da je u pošti trenutno pakao koliko pošiljki stiže na dnevnom nivou, ne stižu da isporuče a sutra stiže nov kamion...

Moja zena, nakupovala od TEMU svasta, nije tesko ali kao velicina 2 x pola dzakceta cementa. Stiglo za 2 dana, bez carine, januar 2024.
Trebace joj 2 godine da sve to odene. Sranje stvari, jesu sexy ali ne bi prezivele jedno pranje. Kao da su za jednu upotrebu.

Posted
4 hours ago, stajebrebilo said:

Malopre me zvali na mobilni iz pošte da podignem pakete sa AE... do sad su ubacivali u paketomat pa sam ih tamo preuzimao. Jel to neka nova praksa?

nemoj ni da se trudiš da pronikneš u poštinu "praksu". to je uglavnom luda kuća i ne postoje jasna pravila.

Posted

Biće im još veći seks kad AE otvori taj hub u Srbiji uskoro...

Verovali ili ne, još ima raje koji nisu čuli za AE, a i boje se onlajn plaćanja karticom...

Posted
56 minutes ago, stajebrebilo said:

Biće im još veći seks kad AE otvori taj hub u Srbiji uskoro...

Verovali ili ne, još ima raje koji nisu čuli za AE, a i boje se onlajn plaćanja karticom...

Nisam cuo za AE, google kaze American Eagle. Ako nisu preprodavac kineske sexy jeftinoce, ne znam. Necu ni da istrazujem, ima mesecima da mi iskace zenski ves kada me na browseru nadju da sam to gledao. A gledao sam, na zeninom laptopu sta TEMU ima.

TEMU je besprekorno siguran za placanje i bar u Japan, sve stize sledeci dan.

Posted

ali expres

tata od temu-a

Posted
16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ali expres

tata od temu-a

To je jedna ista fabrika u Shangaju. Ma ja sam se tu pravio naivan kada mi je zena  na svom laptopu pokazivala artikle. Nisu svi bili po 200 dinara, bilo ih je i za 600 dinara. Pa kada vidis modele zena u njima, samo klimnes glavom. Sve je bilo bagatela a i sranje, od onoga do sada odevenog. Poslali su joj na poklon torbe "TEMU" logo, bacila ih.

Posted (edited)

Eno, Francuzi se bune protiv "Fast Fashion" kao TEMU. Da ih zabrane. Znaju Francuzi sta je moda, pogotovo intimna a TEMU poceo da im jede kolac, pa i nanize.

Edited by Yoyogi
Posted

Ako pogledate sastave odeće na Temu, u 99% slučajeva je neki polyester i sintetike, pamuka videlo nije. Zapravo ako ne staviš cotton u pretragu neće nikad ni izaći.

Posted
1 minute ago, goofs said:

Ako pogledate sastave odeće na Temu, u 99% slučajeva je neki polyester i sintetike, pamuka videlo nije. Zapravo ako ne staviš cotton u pretragu neće nikad ni izaći.

Potpuno tacno, 100%. To sam video, imam jos pakete neraspakovane, 6 meseci. Od raspakovanih, kao jedna upotreba, mozda dve, nema pranja. To nije zenski vesh za nosenje.
To je lingerie za sex. Vikend sa zenom negde van kuce, ok, to se baci.

Posted

Temu je baš opako govno, ali više ne može da se zaobiđe. Bukvalno sve što guglam u onom shopping delu ma pretrazi izlazi nešto od njih. I sve je sumanuto jeftino, kapiram da jedva preživi pošiljku.

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Venom said:

Temu je baš opako govno, ali više ne može da se zaobiđe. Bukvalno sve što guglam u onom shopping delu ma pretrazi izlazi nešto od njih. I sve je sumanuto jeftino, kapiram da jedva preživi pošiljku.

Ma, pusti ti to. Jeste jeftino a sexy, sta ti vise treba u kucnoj radinosti?

Posted

Što jes jes svu žensku odeću im reklamiraju sisate i guzate made by Nvidia, jedino što ne stižu u paketu. Možda ako kupim neki VR set.

Posted
7 minutes ago, Venom said:

Što jes jes svu žensku odeću im reklamiraju sisate i guzate made by Nvidia, jedino što ne stižu u paketu. Možda ako kupim neki VR set.

Ma ne, ta TEMU odeca izgleda sexy na lepoj zeni. Tek kada ona to hoce . "Slikaj me". Naravo, te slike nigde ne idu. Eto, toliko je dobar taj TEMU sexy vesh.