bios Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nazoves studio i javi ti se jedna baba... moras malo glasnije vikat jer baba lose cuje.Treba da vices: "alo, baba... alo... jesam li u studiju"Može sad i bez peripetija sa babom, Sabahetom i Draganom koji se karta na lokalu 122....Radi normalno registacija na sajtu
teacher Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Može sad i bez peripetija sa babom, Sabahetom i Draganom koji se karta na lokalu 122....Radi normalno registacija na sajtu Pa zašto onda niko neće da igra? P.S. Obzirom na to kako me je karta išla juče, pobedio bi me i slepac. Čak je i Bustin bio bolji od mene...
henrik larsson Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Oborio te u betlu sa solo osmicom?Ja moram da se izvinim, nikako da nađem vremeta + živaca da se posvetim večernjoj partijici. Ali biće valjda.
bios Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Pa zašto onda niko neće da igra? P.S. Obzirom na to kako me je karta išla juče, pobedio bi me i slepac. Čak je i Bustin bio bolji od mene...Danas sam dobio mail i registrovao se. Biće valjda vremena za vikend...
paculla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ajde da zakazemo neki termin, pa da igramo (kao onomad sah, pitajte gmaza ), ali da odgovara svim kontinentima
teacher Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Oborio te u betlu sa solo osmicom?Ja moram da se izvinim, nikako da nađem vremeta + živaca da se posvetim večernjoj partijici. Ali biće valjda.Ladno si pogodio... I to na refeu. <_<
henrik larsson Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ladno si pogodio... I to na refeu. <_< kunem se da mi nije rekao, ne palim skajp već nekoliko dana.Enivej, 100% je bilo slučajno.
teacher Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 ajde da zakazemo neki termin, pa da igramo (kao onomad sah, pitajte gmaza ), ali da odgovara svim kontinentima Meni najviše odgovara oko 22 ili 23 CET. Ako si na severno-američkom kontinentu, pretpostavljam da bi ti odgovaralo oko 8pm EST, tj 2am CET. što se mene tiče i to je ok, za dane vikenda u kojima ne gledam Knickse ili Giantse...
paculla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Meni najviše odgovara oko 22 ili 23 CET. Ako si na severno-američkom kontinentu, pretpostavljam da bi ti odgovaralo oko 8pm EST, tj 2am CET. što se mene tiče i to je ok, za dane vikenda u kojima ne gledam Knickse ili Giantse...vikendom mi odgovara i 22/23 CET...... evo, recimo sutra trunem kuci cekajuci neki namestaj, taman za preff :D ne severnoamericki kontinent, nego postojbina niksa i dzinova.
teacher Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 vikendom mi odgovara i 22/23 CET...... evo, recimo sutra trunem kuci cekajuci neki namestaj, taman za preff :D ne severnoamericki kontinent, nego postojbina niksa i dzinova.nažalost, sutra ne mogu da ukrstim trefove i pikove sa tobom, ali tu je vedeta foruma Bustin (u poverenju: ne igrajte s njim, ako nije kupio miš za laptop :( )
misko maric Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ladno si pogodio... I to na refeu. <_<Ko je bio prvi?
teacher Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ko je bio prvi?Neki Bustinov prezimenjak sa beta.preff.net
Valk Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Registrovah se i ja na beta.preffu. Agej ekipa voljna da me primi nek se javi.
saveznik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ima li sada nekoga ko bi odigrao partijicu na preffu 2.0 ?Registracija radi, jednostavno, za minut gotovo. Link je na 1. strani.
henrik larsson Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Neki Bustinov prezimenjak sa beta.preff.netZoran? Golman?
Recommended Posts