Jump to content
IGNORED

PPPreferans

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)
Ej, a kako da se registrujem? Nešto jedu 1 govna.
Biće da još nisu pustili registraciju. Pih...edit: ja sam tamo registrovan od ranije, ali nisam igrao. Možda je paculla online, pa da zamoli njenog drugara da te registruje... Edited by teacher
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bad music for bad people

37

• Quizmaster

35

• Кристофер Лумумбо

28

• dare...

26

Posted

ma nek ga nalozi vise za tu sobu, za veceras smo ionako izduvali... :(

Posted

I ja sam vrlo zainteresovan za igru. Samo da prodju ovi razni praznici, raspusti i skijanja. Ali, ako se na brzaka napravi neki turnir, svetsko PPP prvenstvo i slicno, bicu na raspolaganju.

Posted

jos nisu pustili registraciju, ali moze meni na pm. onda radi, vec se neki registrovali.

Posted

i sta bi... ja se tak malo petsetio kako se igra kad ono, sem povremeno teachera, nikad nikog online?!

Posted
i sta bi... ja se tak malo petsetio kako se igra kad ono, sem povremeno teachera, nikad nikog online?!
Ja ću biti na raspolaganju večeras...Dakle, treba nam još jedan?
Posted

Mogao bih ja, ali mi ne daju da se registrujem <_<

Posted

za sve zainteresovane:

za sobu na preffu bismo morali da sacekamo, posto to bas nije jednostavno. privremeno je registracija zatvorena zbog nekog napada, ali otvorice se ovih dana. onda mozemo da igramo na privatnim stolovima. prednost je sto ne mora da se placa kao na iprefu. ko bas hoce da se registruje pre nego sto srede problem, moze pm meni.
sada znate sta je potrebno da bi se prijavili
Posted

Neverovatno je da se niko nije prijavio?!

• 2 weeks later...
Posted

je li ko razpolizen za partijicu veceras

Posted

Evo, evo. šaljem PM paculli.

Posted (edited)

i ja sam za. Kazite mi sta treba da uradim?

Edited by kojot
Posted

za sve zainteresovane:QUOTE(paculla @ Dec 9 2007, 21:43) *za sobu na preffu bismo morali da sacekamo, posto to bas nije jednostavno. privremeno je registracija zatvorena zbog nekog napada, ali otvorice se ovih dana. onda mozemo da igramo na privatnim stolovima. prednost je sto ne mora da se placa kao na iprefu. ko bas hoce da se registruje pre nego sto srede problem, moze pm meni.sada znate sta je potrebno da bi se prijavili

Posted

Nazoves studio i javi ti se jedna baba... moras malo glasnije vikat jer baba lose cuje.Treba da vices: "alo, baba... alo... jesam li u studiju"