Jump to content

breaking bad

Featured Replies

:thumbsup:

Vredi svakako pogledati film i zbog možda poslednje Forsterove uloge, ne znam da li je snimao išta posle ovog filma.

Kao neka produžena filler epizoda. I to mislim pozitivno. Nema neke dublje priče koja sprema nastavak I osvete. Već je više prijatnih 10 godina mature.

Sent from my H3213 using Tapatalk

^Tako nekako. Ne smeta mi ideja, ali je realizacija nekako tanka...

Slabo, ocekivao sam ipak vise insight oko WW, Saula, Lo Pollos... malo ali sta je tu je. pomesao sam i hronologiju, ne znam dal je (samo) do mene)

Moze biti jos ovakvih filmova, sledeci o Majku

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

On 12.10.2019. at 10:15, Conspirator said:

Nisam mogao nikako da svarim debelog Toda, stvarno je mogao Plemons da istopi koje kilo za ulogu.

ovo je zesci fail. sigurno 15-20kg vise nego na kraju serije.

a i jesse izgleda deblji

Odgledah prvi put BB. Sasvim subjektivno, do sada najbolja i najzabavnija serija koju sam gledao, sa najboljim krajem, dramom i likovima.

Imali u El Caminu spojlera za Better call Soul,nisam još gledao seriju a u  planu je,namam neku ideju šta bih sledeće a da je završeno

Ne bi trebalo posto je EC nastavak, BCS prethodak. Ali ne mogu da tvrdim 100%

35 minutes ago, Fakundo Sava said:

Imali u El Caminu spojlera za Better call Saul

Nema.

Falalepo

Verovatno rekoh na drugim topicima, meni El Kamino baš mršav u svakom smislu, pre svega dramski, zaplet nikakav, dodatni info i razrada nikakva, pola filma traži pare po stanu, iskreno, očekivao više, iako nisam očekivao previše, tj bio spreman da bude "onako".

Imate previše respekta prema Pikmanu,film je teška glupost

• 1 month later...

Tek sad pogledao El Kamino, meni ovo prijalo, sad mi se opet gleda BB.

Nista vau, ali solidan film, fino zaokruzena prica o Dzesiju.