September 24, 20195 yr ne očekuj ništa, i dobićeš mnogo e ja sam mislio da su ona dvojica, badger i skinny pete fasovali po metak od onih mexosa ne mora biti hronoloski posle, kao i sa onim advokatom kako se zove...Moze biti fin prikaz "intime" Pinkmana za razliku od Chronicles of Braking BadInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 24, 20195 yr đavol će ga znati, u nekom tizeru se pojavljuje i pandur(paša) biće i voltera, minimum kroz neku reminiscenciju
September 24, 20195 yr pandur je krepali, ali ga mnogo vole u better call saul pa su morali da ga tutnu i ovde
September 24, 20195 yr Henk je car. Bilo mi zao u PM kad ga ubise. A tek kad sam jednom na radiju cuo "My baby blue"
October 5, 20195 yr Sad ste me izazvali, i kako ima na Prime videu cela serija moram ponovo da odgledam.
October 12, 20195 yr Nije loš filmić, ali više zbog nostalgije i zaokruživanja Džesijeve tragične priče, nego zato što ima neku wow radnju. Ne očekujte previše i nećete biti razočarani. Skinny Pete je srce. Nisam mogao nikako da svarim debelog Toda, stvarno je mogao Plemons da istopi koje kilo za ulogu.