Jump to content

breaking bad

Featured Replies

Mda, kaže da se upgrade-ovala, ali su dodali par sitnijih Upgrades itakoto. Sa ovim rejtom zarade, kupiš i ne osetiš :)Auuuu, otkad vi to igrate kad ste stigli u taj zen. Ja sam još na milijunima u sekundi.... ali, danas planiram da ne gasim Chrome.

• Replies 1.4k
  • Views 139.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heisenburger  

• E jbg.   To je tako tanano i dobro uradjeno, dijalozi, simbolika hvatanja muve i uopste zelja da nema prljavstine u zivotu i delanju a prljavstina svuda. Tu je kljucan njihov dijalog zapravo

• Ima bar 8 godina kako sam gledao, ali ubedljivo najvise je smetala žena i njena začudjivanja u svakoj epizodi. Porodili smo se svi kad joj je rekao - I am not in danger Skyler, I am danger.

Posted Images

Ja sam počeo juče rano popodne (oko 13h). Ali moj browser se ne gasi. Mislim, jednostavno je ovo pokupovati, samo za ove najskuplje sada treba vremena...

I AM THE ONE WHO CLICKSYOU are to be feared. You've hand-cooked 100,000,000 batches of meth!још један остао -_- и :isuse:

:thumbup: kralju!

kapiram da nema potrebe da povećavam opasnost od racije, i da ovim tempom mogu da zaradim za normalan, pristojan život, bez cimanja...ali slatka je lova

I AM THE ONE WHO CLICKSYOU are to be feared. You've hand-cooked 100,000,000 batches of meth!
  • Batches hand-sold: 101,108,401

погледао сам, финално достигнуће је квадрилион долара... ја сам тек на 50-ак трилиона....

како би било одлично живети у оваквом универзуму You found a truck load of cash, containing $1,488,611,036,520 inside!

Misliš u univerzumu gde je dolar tragikomično devalviran?

Ovo je (pristojan) ripof najpopularnije igrice u univerzumu u poslednjih mesec dana:http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/(klikćete na svoj sopstveni rizik, mada ste to već provalili na osnovu igranja clicking bada)

Heisenbelt 0$41,032,501,000,000A series of labs on the outer edges of the solar system that convert asteroids into pure crystalMa da bre :D

jel stigo neko do kvadriliona?trenutno stanje kod mene 645,925,526,118,694

Gledam sad žikinu dinastiju i kontam da je deda milan isti ww.

To je to. Dostojan završetak BB. Nekada carska subverzivna serija je postala američki državotvorni popkulturni proizvod broj jedan, ušla u najgori mejnstrim i došla do kliktaške browser igrice. Odgovara skroz.

:isuse:Kaže čovek kome je Bafi jedna od najboljih serija ikada.Ali, državotvorni. Jbt.