Jump to content
IGNORED

breaking bad

hattori

Recommended Posts

Posted

Mda, kaže da se upgrade-ovala, ali su dodali par sitnijih Upgrades itakoto. Sa ovim rejtom zarade, kupiš i ne osetiš :)Auuuu, otkad vi to igrate kad ste stigli u taj zen. Ja sam još na milijunima u sekundi.... ali, danas planiram da ne gasim Chrome.

Posted

Ja sam počeo juče rano popodne (oko 13h). Ali moj browser se ne gasi. Mislim, jednostavno je ovo pokupovati, samo za ove najskuplje sada treba vremena...

Posted

I AM THE ONE WHO CLICKSYOU are to be feared. You've hand-cooked 100,000,000 batches of meth!још један остао -_- и :isuse:

Posted

kapiram da nema potrebe da povećavam opasnost od racije, i da ovim tempom mogu da zaradim za normalan, pristojan život, bez cimanja...ali slatka je lova

Posted
I AM THE ONE WHO CLICKSYOU are to be feared. You've hand-cooked 100,000,000 batches of meth!
  • Batches hand-sold: 101,108,401

Posted

погледао сам, финално достигнуће је квадрилион долара... ја сам тек на 50-ак трилиона....

Posted

како би било одлично живети у оваквом универзуму You found a truck load of cash, containing $1,488,611,036,520 inside!

Posted

Misliš u univerzumu gde je dolar tragikomično devalviran?

Posted

Heisenbelt 0$41,032,501,000,000A series of labs on the outer edges of the solar system that convert asteroids into pure crystalMa da bre :D

Posted

jel stigo neko do kvadriliona?trenutno stanje kod mene 645,925,526,118,694

Posted

Gledam sad žikinu dinastiju i kontam da je deda milan isti ww.

Posted

To je to. Dostojan završetak BB. Nekada carska subverzivna serija je postala američki državotvorni popkulturni proizvod broj jedan, ušla u najgori mejnstrim i došla do kliktaške browser igrice. Odgovara skroz.

Posted

:isuse:Kaže čovek kome je Bafi jedna od najboljih serija ikada.Ali, državotvorni. Jbt.