morgana Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 jos 1 do kraja 1. sezoneovo terba prikazivati klincima da shvate vaznost formalnog obrazovanjaprofesor izuva Link to comment
morgana Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 druga sezona, sudeci po njenoj prvoj polovini, nije nesto Link to comment
Čutura Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 sinoc krenuo u pripreme za petu sezonu, odgledao celu prvu :) , veceras krecem na drugu, obzirom na broj epizida trebace mi bar dve noci za nju Link to comment
Lrd Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 druga sezona, sudeci po njenoj prvoj polovini, nije nestoSve su dobre, samo su neke sezone više drama nego krimići. Treća i naročito četvrta su keva kević. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Dodjoh do 3. epizode 2. sezone. I dalje mi je 1. epizoda 1. sezone ubjedljivo najbolja. Ne vidim josh uvijek nista spektakularno u seriji, prilicno underwhelming, nadam se da ce biti sve bolja. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Dodjoh do 3. epizode 2. sezone. I dalje mi je 1. epizoda 1. sezone ubjedljivo najbolja. Ne vidim josh uvijek nista spektakularno u seriji, prilicno underwhelming, nadam se da ce biti sve bolja.isti osecaj sam imao u tom trenutku Link to comment
Weenie Pooh Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Pa ko vam je kriv kad čitate forume i budžite sebi očekivanja unapred. Posle vam sve bude underwhelming I dobro, kad onda startuje sledeća sezona? Raspisali ste se, a niko ne javlja glavnu stvar. Link to comment
Sludge Factory Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 15. jula po americkom vremenu :) Link to comment
Teixeira Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Dodjoh do 3. epizode 2. sezone. I dalje mi je 1. epizoda 1. sezone ubjedljivo najbolja. Ne vidim josh uvijek nista spektakularno u seriji, prilicno underwhelming, nadam se da ce biti sve bolja.sve je isto bilo i kod mene, drug koji me je naterao da gledam mi je prichao ovo shto kaze kojot i onda mi je ostalo sve isto do kraja serije. dobra, chesto i odlichna, serija, ali ne vidim nikakav spektakl. Link to comment
Filipenko Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Jebiga, nema crnaca koji pikaju basket, pa kojotove, teixeirine & ostale pripremljene beleške za unos statistika ostaju neispunjene. Link to comment
Sludge Factory Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TF-RPoNP__8 Link to comment
morgana Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 mozebitno sam moron, ali ne shvatam izvrsnost serije. dobra je, dakako, ali ne mogu da kazem da sam nesto pala na dupe.nacela sam 3. sezonu, vidim lrd kaze da je odlicna, pa cu bas da je izguram do kraja. mada je lrd anti-ja za serije :D Link to comment
Lrd Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 nacela sam 3. sezonu, vidim lrd kaze da je odlicna, pa cu bas da je izguram do kraja. mada je lrd anti-ja za serije :D :D Evo zašto je meni odlična. Prvo, sama premisa i transformacija su mi super. Kako ugledni, učeni ljudi uviđaju besmisao srednjeklasne borbe i okreću se divljinama kriminala, polako se menjajući. Ne samo Volter, nego i Skajler, a i Džesi. Sviđa mi se ta lagana transformacija iz ljudi sa jednim sistemom moralnih vrednosti koji se još više ostvare i postaju bolji u svetu sa dijametralno suprotnim vrednostima i zakonima. To je zašto je dobra. A odlična mi je zato što negde slavi mozak i razmišljanje i praktičnu primenu visoke nauke i banalne svrhe sa ogromnom količinom svega lošeg i moći (šta god značila ova rečenica ). Jako mi prija kako je neprimetno čovek sa dobrim namerama postao nemilosrdni, bezobzirni criminal mastermind i kako serija bez drame i pompe pokazuje njega kako stalno prelazi nove granice. I sviđa mi se kako su likovi zajebani i opasni, ali diskretni i ne vređaju inteligenciju gledaoca. Osveženje mi je da je glavni muscle tako neprimetan lik ili da je surova glava kriminalne porodice menadžer fast food chaina i potpuno je tome predan. Meni sve to jako prija i mnogo odmara od užasnog, užasnog klišea da su opasni likovi namrgođeni, da se ozbiljne i drastične stvari govore šapatom da ljudi u moralnim dilemama imaju poluotvorena usta i opsesivno malim pokretima mašu glavom levo-desno, da dramosere i te de. A pritom je sve smešteno u pustinju, a ima povremeno i humora. Ne znam šta više.Walter White --> Heisenberg --> Dakle, dobri likovi, zanimljiva premisa, sveža izvedba i nešto drugačiji pristup. Eto, zato mi je odlična. Link to comment
Lrd Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) Čekaj, treća sezona? Dakle, bila su braća ubice sa sekirom? Kako nekog to može da ostavi ravnodušnim? :)Nasumični BB artsy-fartsy: Jebo vimeo i šta koj' hipsterski kurac. :mad:http://vimeo.com/34773713 Edited July 2, 2012 by Lrd Link to comment
Recommended Posts