Frau Gabrijela Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 jel zaživeo google+?koristi li neko? ima li svrhe upuštati se ako već imam razrađen i svrsishodan fb profil? danas mi se pojavio sam od sebe, ništa nisam tražila. Link to comment
Mil@n Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Nažalost, i ukratko: zaživeo my ass. Još im ovi plavi smradovi pokupili sve inovacije, implementirali kod sebe brzinom svetlosti. Sada mogu da se je... du. Msm, ovi iz googla. Link to comment
Venom Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Navodno nije. Ja nesto i ne idem, s druge strane, nisam ni planirao. A i nemam nesto vremena, pa sedeci pored kompa non stop uglavnom blejim na forumu. Twitter nisam pogledao mesecima. S druge strane, vidim ljude na timelineu koji su relativno aktivni. Dunno. Link to comment
hoffnung Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 da li ona plava strelica moze nekako da se ukloni? kad god pritisnem 'home' ona se pojavi, iritira i odvlaci mi paznju. Link to comment
Frau Gabrijela Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Nažalost, i ukratko: zaživeo my ass. Navodno nije. tnx, dečaci. neka ga neka stoji, ne traži leba.plava streličetina će valjda nestati sama od sebe. Link to comment
prima Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 neki ga koriste sve u 16, ja samo ponekad svratimali sad su spojili rider sa g+om a rider je mocna stvar+ je gmail dobio novo odelo, kao u kosmickoj kabini da sedim, gugelu svaka cast. Link to comment
Anonymous Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Gugl usluge postaju spore (a i komplikovane). Sve ono što nije bila ideja, kad je firma postajala ono što sada jeste. Edited November 2, 2011 by Anonymous Link to comment
Svarog Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Gugl usluge postaju spore (a i komplikovane). Sve ono što nije bila ideja, kad je firma postajala ono što sada jeste.Google Reader ima sada dizajn usklađen sa novim dizajnom Google Docs... da l sam se previše navikao na stari dizajn, ali meni ovo deluje kao korak unazad u smislu usability-ja... sve mi je nejasno, nedovoljno izdvojeno... da l radi sporije to već ne mogu da procenim. Link to comment
Venom Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Gmail je dobio apdejt. U skladu sa trenutnim redizajnom svih servisa. Preglednije je, vise prostora ima svaki mail, svidja mi se. Link to comment
Mil@n Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 (edited) Dajte neki screen shot novog gmajla za nas koje google voli manje od vas.Edit: Naš'ohttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfW5e6jVsMs Edited November 2, 2011 by Glas RazumaN Link to comment
jms_uk Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Proveri da li imas ovo skroz dole desno Dajte neki screen shot novog gmajla za nas koje google voli manje od vas.Edit: Naš'o Link to comment
JozoMujica Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Ovaj, a šta je novo u novom gmail look-u? Ja sad prebacio i sve što primećujem je drugačija slika u backgroundu (pošto sam ga i pre kastomizovao). :blink:Uzgred, svi prijatelji su mi nestali iz krugova na Google+. Ionako ga nisam nešto ni koristio, tek sad više nikad neću. :Dedit: Sad pogledah ovde. Čista kozmetika, ništa bitno. Edited November 2, 2011 by gotivac Link to comment
Mil@n Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 JMS, našao i ranije, tnx though. Link to comment
copkillah Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Meni je ovaj novi ružan, onako žešće. Prvi mi je bio daleko prijatniji za oči i čitljiviji. Link to comment
Venom Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ovaj, a šta je novo u novom gmail look-u? Ja sad prebacio i sve što primećujem je drugačija slika u backgroundu (pošto sam ga i pre kastomizovao). :blink:Uzgred, svi prijatelji su mi nestali iz krugova na Google+. Ionako ga nisam nešto ni koristio, tek sad više nikad neću. :Dedit: Sad pogledah ovde. Čista kozmetika, ništa bitno.Naprotiv, u poslednje vreme sam ocoravio prevrcuci arhive, a svaki linija na 20px visine. Sadasnji dizajn izgleda kao ono o cemu mastam vec neko vreme. Link to comment
Recommended Posts