Jump to content
IGNORED

Google +

Recommended Posts

jel zaživeo google+?koristi li neko? ima li svrhe upuštati se ako već imam razrađen i svrsishodan fb profil? danas mi se pojavio sam od sebe, ništa nisam tražila.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mil@n

22

• Venom

18

• Аврам Гојић

13

• henrik larsson

10

Nažalost, i ukratko: zaživeo my ass. Još im ovi plavi smradovi pokupili sve inovacije, implementirali kod sebe brzinom svetlosti. Sada mogu da se je... du. Msm, ovi iz googla.

Navodno nije. Ja nesto i ne idem, s druge strane, nisam ni planirao. A i nemam nesto vremena, pa sedeci pored kompa non stop uglavnom blejim na forumu. Twitter nisam pogledao mesecima. S druge strane, vidim ljude na timelineu koji su relativno aktivni. Dunno.

• 1 month later...

neki ga koriste sve u 16, ja samo ponekad svratimali sad su spojili rider sa g+om a rider je mocna stvar+ je gmail dobio novo odelo, kao u kosmickoj kabini da sedim, gugelu svaka cast.

Gugl usluge postaju spore (a i komplikovane). Sve ono što nije bila ideja, kad je firma postajala ono što sada jeste.

Edited by Anonymous
Gugl usluge postaju spore (a i komplikovane). Sve ono što nije bila ideja, kad je firma postajala ono što sada jeste.
Google Reader ima sada dizajn usklađen sa novim dizajnom Google Docs... da l sam se previše navikao na stari dizajn, ali meni ovo deluje kao korak unazad u smislu usability-ja... sve mi je nejasno, nedovoljno izdvojeno... da l radi sporije to već ne mogu da procenim.

Ovaj, a šta je novo u novom gmail look-u? Ja sad prebacio i sve što primećujem je drugačija slika u backgroundu (pošto sam ga i pre kastomizovao). :blink:Uzgred, svi prijatelji su mi nestali iz krugova na Google+. Ionako ga nisam nešto ni koristio, tek sad više nikad neću. :Dedit: Sad pogledah ovde. Čista kozmetika, ništa bitno.

Edited by gotivac
Ovaj, a šta je novo u novom gmail look-u? Ja sad prebacio i sve što primećujem je drugačija slika u backgroundu (pošto sam ga i pre kastomizovao). :blink:Uzgred, svi prijatelji su mi nestali iz krugova na Google+. Ionako ga nisam nešto ni koristio, tek sad više nikad neću. :Dedit: Sad pogledah ovde. Čista kozmetika, ništa bitno.
Naprotiv, u poslednje vreme sam ocoravio prevrcuci arhive, a svaki linija na 20px visine. Sadasnji dizajn izgleda kao ono o cemu mastam vec neko vreme.