luba Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 seksija je od bruove kejtvumen, priznajem, ali joj nije ni do clanaka po onom je ne sais quoi faktoru, sto bi rekli obrazovani ljudi.
Geo Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ovaj nece da pise , ona nece da cita ... bas bez veze ...
porucnik vasic Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ovaj nece da pise , ona nece da cita ... bas bez veze ... Узми оног Француза што сам препоручио а ког је Дебели обилато крао користио. Користи код апстненцијалне кризе.
Geo Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Pa napisi kog francuza... Krenuo da citam Rotfusa ... nije lose, to je otprilike to ... p.s. Sada ja trolujem malo ... :D
porucnik vasic Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Pa napisi kog francuza... Krenuo da citam Rotfusa ... nije lose, to je otprilike to ... p.s. Sada ja trolujem malo ... :D Овај. http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Druon Има да се изненадиш колико је Дебели користио.
Geo Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Pa objavio kompletnu enicklopediju Westerosa na 350 strana u velikom formatu ... ne sumnjam da ce se usrati od para, zato je tako i srecan :)
Mil@n Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 I za to sad moram da skupljam pare :S Kad si jado, pa nemaš odmah
Geo Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Mislio sam da ce biti mnogo skuplje , s obzirom na format i mnostvo ilustracija ... tvrdi povez je na Amazonu 29$ (2500 din)
Weenie Pooh Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ma nije to ni pisao on nego Elio i Linda, ur-fanovi koji drže westeros.org On je dao blagoslov i potpisao se na naslovnu stranu za pretpostavljam skromnih 75% prihoda...
Recommended Posts