Razzmatazz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ne znam šta da kažem na ovu poslednju razmenu viđenja serije i knjiga osim :o i
Roger Sanchez Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Kada je Deni uletala u arenu da obuzda zmaja, izgubila je sandalu. Nekoliko poglavlja kasnije piše da joj je jedna sandala spala dok je letela, tako da je drugu bacila pored pećine jer je bila beskorisna. Neverovatno, ali istinito.Debeli™ je možda ipak nevin, naime, flight na inglišu znači osim leta i bijeg, s obzirom na stil tog odlaska™ vjerujem da ga je debeli™ kroz njezina plamenom okrznuta ustašca tako i nazvao (ako je već pazio na tu činjenicu da su joj se sandalce rasparile valjda ne bi bio tak glup da ima u vidu, precizno, kada). Cijelu dramu, uključujući i uskakanje u arenu.signedGRRM's attorney, currently reading DWD..
MayDay Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 menjaj avatar, rodžere! izašle su nove slike na fejsu.
Roger Sanchez Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Sorry mau, no do, I'm 99% retired, 1% je pokoji post tu, možda koji PM calaveri. Igra s avatarima izlazi iz tog okvira.PSKad Calavera neće dežurat, ako hoćeš šibni neki apdejt od Debelog i na PM, npr. možda pusti ovog izbačenog Victariona. Nekad je zgodnije čitati tih par redaka pa se mentalno zezat sa nagađanjima nego nastaviti s debelom nabubrenom knjigom, teaseri se tako zovu s razlogom. Fala ak ti se bude dalo.
Lrd Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Debeli™ je možda ipak nevin, naime, flight na inglišu znači osim leta i bijeg, s obzirom na stil tog odlaska™ vjerujem da ga je debeli™ kroz njezina plamenom okrznuta ustašca tako i nazvao (ako je već pazio na tu činjenicu da su joj se sandalce rasparile valjda ne bi bio tak glup da ima u vidu, precizno, kada). Cijelu dramu, uključujući i uskakanje u arenu.signedGRRM's attorney, currently reading DWD..U teoriji je moguće dokazati i da se slon drži za maslačak nad provalijom, ili kako već beše. Pročitaj ponovo te delove pa mi reci kakav ti je utisak. Bolelo je i mene kada sam to čitao, ipak se ja s Martinom družim još od osamdesetih. :(
Razzmatazz Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ovo je preterivanje oko detalja, čak i za moje standarde
porucnik vasic Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 U teoriji je moguće dokazati i da se slon drži za maslačak nad provalijom, ili kako već beše. Pročitaj ponovo te delove pa mi reci kakav ti je utisak. Bolelo je i mene kada sam to čitao, ipak se ja s Martinom družim još od osamdesetih. :(Био у фрци па збрзио.
nerevar Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 prestao sam da citam ples sa zmajevima pre 5,6 meseci, i to negde kad tyrion zapadne u neku reku, neki im gubavci poiskacu na camac, valjda oko 130. strane...moze li neka dobra dusa koja se seca, u par recenica da mi objasni sta se sve izdesavalo do tada, da ne citam sad sve jovo nanovo? :)
Weenie Pooh Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Pa ništa naročito, Tyrion spooooro putuje ka Slaver's Bay gde treba da sretne Daenerys, koja tamo ne radi manje-više ništa, razmišlja da li da se uda i za koga. Jon Snow na Zidu nešto petlja, organizuje, prima wildlinge u Stražu, amaterski manipulišta Stannisa, itd. Theon Greyjoy se zlopati i preživljava kao rob Ramsey Boltona, koji se sprema da oženi lažnu Ariju Stark u Winterfellu u organizaciji njegovog oca. Bran i društvo putuju dalje na sever u pratnji Coldhandsa, za koga i dalje ne znamo tačno ko je i šta je. Davos bezuspešno pokušava da ubedi Manderlija da se pridruži Stannisu, ali ovaj se drži Frey-Lannister ekipe i baca ga u zatvor. Eto.
Razzmatazz Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 I onda posle Razz navlači ljude na pogrešan trag
Weenie Pooh Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Šta hoćeš, pitao je za prvih 130 strana. Zar je trebalo da mu napišem i šta se od toga promeni do kraja?A ti sa tim invalidnim avatarom navlačiš ljude baš na pravi trag...
nerevar Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 koji je smisao one jonove akcije spasavanja divljaka morskim putem, na koncu eto koliko mu je stalo da to izganja da je stvar prepustio tormundu da se bakce sa tim a on bi da ode u winterfell sa vojskom divljaka. a i onaj bankar mi neki totalno nerealan lik, vidi da nema pasce za sta da ih ujede, i kao eto posle 3 rakijice im ipak daje pare i brodove. brodovi propadose, pare nestase, koja je njegova uloga u svemu, da dojavi stanisu kako ce ga karstark izdati jel..
Recommended Posts