Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted
1. Ako objektivno informisanje nazivaš pravdoljubivošću, onda ok. Za mene je poenta teksta da je Željkova jahta samo jedan od 5o registrovanih slučajeva bespravnog oduzimanja privatnog vlasništva.Šta je istraživačko novinarstvo, ako ne to? 2. Željkova kampanja me podseća na rat protiv slovenačkim džempera i ostalog, ali - njegov problem.Privatnog vlasnika niko ne može naterati da reklamira koga neće. Ako su reklame plaćene, moraće da snosi posledice. Takođe, ako se ispostavi da su izmišljotine ono s pokvarenom hrvatskom robom, i tu će da ga oderu i - to je to. Ne sumnjam da je svestan toga da li i koliko ga sve to može da ga košta na nekoj međunarodnoj arbitraži.
branis neodbranjivo
Posted

dobro, to je stara ljubav. zna se ko je svojom neznom, dlakavom rucicom lepio one bebine i zeljkove plakate protiv B92 onomad. barem je tu dosledan. rispekat!

Posted
Ovaj nacin borbe protiv hrvatske vlasti je ekstremno kontraproduktivan sa stanovista odnosa dva naroda.
A šta je onda ugošćavanje Biljane Plavšić na Hepi televiziji? Ljiljane Bulatović i Čavoškog na b92?Da ne pominjem pljuvanje po Albancima koje ne prestaje već 2o godina.To mi je mnogo problematičnije saspekta odnosa naroda u regionu, nego profit Ivice Todorića u Srbiji ili tezge njihovih pevača.Uostalom, ako neće Željko da ih reklamira, neka plate Tijaniću ili nekom drugom.
Posted
A šta je onda ugošćavanje Biljane Plavšić na Hepi televiziji? Ljiljane Bulatović i Čavoškog na b92?Da ne pominjem pljuvanje po Albancima koje ne prestaje već 2o godina.To mi je mnogo problematičnije saspekta odnosa naroda u regionu, nego profit Ivice Todorića u Srbiji ili tezge njihovih pevača.Uostalom, ako neće Željko da ih reklamira, neka plate Tijaniću ili nekom drugom.
Mozes da nabrojis jos 1000 primera, ali zaboravljas da si na temi Pink. Odbrani Peru nekim smislenim argumentom.
Posted
A kad ga je izbacio? U sinoćnjoj epizodi je bio, lično gledala, čisto da se uverimsvojim očima. Biće da je to jedan tabloid ispalio, pa drugi nastavili da preštampavaju, ada niko nije ni pokušao da proveri.
Posted

jbt vinska, moraš i kursadžije da gledaš ne bi li dokazala poentu. dobro, valjda barem nije bilo gusala u programu.

Posted
Mozes da nabrojis jos 1000 primera, ali zaboravljas da si na temi Pink. Odbrani Peru nekim smislenim argumentom.
Besmisleno. A što bi branila Peru? Zato što su e-novine jedine dale punu informacijuo događanjima s jahtama u hrvatskim vodama? Željko me ni najmanje interesuje, već ko u Hrvatskoju tom kriminalu učestvuje. Simptomatično je da ima već 5o takvih slučajeva i da Hrvatska ni u jednom nije dobila proces pred međunarodnom arbitražom.
Posted (edited)

da upotrebim(o) pl metaforu na ceo slucaj - 'izliv mitrovica u mozak'.

Edited by Bane5
Posted (edited)
To je sastavljeno u Nobilovom uredu, genco_olive_oil_sticker-p217212003210284339tdcj_210.jpg.Pero je na to stavio svoj nečitki potpis. bird_poo430x300.jpg Edited by Roger Sanchez
Posted
Besmisleno. A što bi branila Peru? Zato što su e-novine jedine dale punu informacijuo događanjima s jahtama u hrvatskim vodama? Željko me ni najmanje interesuje, već ko u Hrvatskoju tom kriminalu učestvuje. Simptomatično je da ima već 5o takvih slučajeva i da Hrvatska ni u jednom nije dobila proces pred međunarodnom arbitražom.
A koga branis? Mitrovica?
Posted
Simptomatično je da ima već 5o takvih slučajeva i da Hrvatska ni u jednom nije dobila proces pred međunarodnom arbitražom.
Ne brani niko Mitrovicu da dobije Hrvatsku na sudu, ako je u pravu. Zasto mi moramo da trpimo zbog toga? Sto nas ludak mora da truje?Zamisli situaciju da Izrael nekom nemackom tajkunu oduzme jahtu i da taj tajkun preko medija pokrene antijevrejsku kampanju...
Posted
A koga branis? Mitrovica?
Poštovanje prava.
Posted
Poštovanje prava.
:isuse:
Posted

ovo je ili precisceni ljaljanski bezobrazluk ili neka Carls Menson varijanta obozavanja vodje, u oba slucaja mislim da je dalja diskusija izlisna.Druga Srbija svedena je na grupicu neuravnotezenih ljudi koji do potpune moralne kapitulacije brane jahtu julovskog tajkuna. skaredno.

Posted
Ne brani niko Mitrovicu da dobije Hrvatsku na sudu, ako je u pravu. Zasto mi moramo da trpimo zbog toga? Sto nas ludak mora da truje?Zamisli situaciju da Izrael nekom nemackom tajkunu oduzme jahtu i da taj tajkun preko medija pokrene antijevrejsku kampanju...
Sad ce da ti kaze da je neprimereno da poredis Nemce/Jevreje sa Srbima/Hrvatima, pa da se ugrize za prst :lol: .