October 28, 201212 yr Nesto sam slucajno pritisnuo i smanjila mi se velicina slova.Kako se to popravlja?
January 10, 201312 yr Dobio sam od brata davno jedan disk o Durmitoru, nije to ni bitno, ali on je to izdao, znaci nije privatno. Zanima me da li mogu da stavim ovde link, jer ne znam da li je to izvodljivo. Izvodljivo u tehnickom smislu.
January 10, 201312 yr link na šta?očigledan odgovor je: na knjigu, ali ne pitam to:nego:u kom obliku (elektronskom je ta knjiga(?)) i važnije: gde se nalazi?EDIT:sad videh da knjigu ne pominjes nego disk - to je sirok pojam Edited January 10, 201312 yr by dekss
April 12, 201311 yr Kad upalim komp i otvorim mozilu otvara mi pocetnu stranu, to jest nema ostalih jezicaka. Probao sam sve sto znam. Instralirao nove i opet isto. Sta da radim?
April 12, 201311 yr Pootvaraj šta sve hoćeš da ti bude otvoreno kad otvoriš firefox, idi na firefox, options, general. Postavi da ti piše show home page, i klikni na dugme use current pages.
April 12, 201311 yr Uradio sam sve sto ste rekli, iskljucio, pa ukljucio komp i opet isto. Edited April 12, 201311 yr by bergasa19