Timmy Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Cudna je staza. Pitanje je koliko ce biti ostecena dok ona ne krene. Za sad ima par rupa. A sad najboljih 8 :)
Tolaa Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Kud ova ne pogresi bar malo, bas sam navijala da Sarka pobedi... :(
Mauci Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Tini nikad nisu odgovarali ovakvi slalomi. Mekana staza, prilicno ravna i siroko postavljene kapije u srednjem delu. U Zagrebu bi trebalo biti mnogo bolje. Mada zavisi naravno od Tolee
Timmy Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) #fantazi 8 pogodjenih i samo 2 na mestu. A tako je malo falilo da bude i dosta vise. Kirgaser na 11.mestu za 5 stotinki, a gadjao sam je na 10.mestu. Hosp 7. ja je gadjao na 6. MPH peta, kod mene cetvrta... Na primer da je ispala Wendy bilo bi 9 pogodaka i 5 na mestu. Tako blizu, al jbga. Nije ni ovako lose. edit: i ajde molim vas pogledajte moj tim u fantaziju. Jel i vi vidite gomilu praznih mesta? Izgleda ista stvar kao kod Tole :( Edited December 29, 2014 by Timmy
Tolaa Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Tini nikad nisu odgovarali ovakvi slalomi. Mekana staza, prilicno ravna i siroko postavljene kapije u srednjem delu. U Zagrebu bi trebalo biti mnogo bolje. Mada zavisi naravno od Tolee Pobedjuje Tina u ZG-u, planovi su mi se promenili, urodile su plodom tvoje pretnje zatvorom. Mozemo poceti sa slavljem. Timmy, aha, i tebi se zeznuo tim. Nista od toga do kraja sezone. A u pogadjalici po 1787. put ove sezone imam 45 poena. 8 tacnih, niko na mestu. A najlaksa stvar na svetu je staviti Shiffrin na prvo i pogoditi.
Mauci Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Pobedjuje Tina u ZG-u, planovi su mi se promenili, urodile su plodom tvoje pretnje zatvorom. Mozemo poceti sa slavljem.
Timmy Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 A ko drugi :D Italijanski biciklista Vinčenco Nibali i slovenačka skijašica Tina Maze proglašeni su za najbolje sportiste u 2014. godini, u izboru lista “Gazeta delo Sport”. http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=01&nav_id=942741 Neka nam je srecna... :)
valter Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Toli,Mauciu,Timmiju i Renneu zalim srecnu Novu Godinu sa puno snega i bez otkazivanja takmicenja,naravno i zdravlje,srecu...Ovo je po posetama nesto kao porodicni topic,ne trebaju ni prsti obe ruke da se svi nabrojimo Sebi zelim da ne propustam trke,kao sto sam propustio mnoge ove sezone.Podrazumeva se da zelim da Hirser ne osvoji Veliki globus,da Jansrud osvoji.Da Austrijanci lose prodju u SK ukupno,kao i na Svetskom prvenstvu.Kod zena recimo MPH,ali posto je to naucna fantastika,onda Sifrinova.Da ne bude da svi navijamo za Tinu :D
Tolaa Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 A i Sifrinova je naucna fantastika, cak je i Feninger naucna fantastika u ovom trenutku, tako da srecna nova godina i tebi. :D I ostatku porodice na topiku, moj poklon vam je sto ovo gledam iz kreveta, a ne sa Sljemena. Ne bi mi smetalo da se staza raspadne vec posle prve takmicarke.
Recommended Posts