Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Cetel peta, jes

• Replies 2.9k
  • Views 146k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Ajde Tina

TOOOOOOO!!!

Tako je!!!!

Tooooo

Auuuu

Tina druga

Bravo za Fridu :Hail:

Lepa najava za Cortinu je ovo 2. mesto. :)

Kako bih volela da Frida (kad vec nece Tina) uzme Mikaeli globus. 

Edited by Tolaa

Jako je vazno sto je Tina danas bila ispred Sifrin. Dosta se priblizila u poslednjih par nedelja... 

Cini mi se da je Tina u poslednjih 10m izvukla ovo drugo mesto - samo 10 stotinki sporije bi bilo dovoljno tek za 5. mesto

Dosta se priblizila samo zato sto su se u poslednjih par nedelja vozile samo tehnicke discipline. Do sad su odvezena 4 veleslaloma i cak 6 slaloma ove sezone, a samo 3 spusta i 2 SG-a, tako da se tu stvara taj neki privid pretnje, a Shiffrin to nije u generalnom plasmanu.

Da, nisam to uzeo u obzir :)

Objasnili ste zašto ste protiv Hiršeda, a šta je problem sa Šifrin, osim što je rivalka Tini?

Ja opet ne znam. A isto kao i za Hirsera, nije mi nesto mnogo simpaticna, ali mi to ne smeta da uzivam u njenim majstorijama :)

Objasnili ste zašto ste protiv Hiršeda, a šta je problem sa Šifrin, osim što je rivalka Tini?

Kod mene nista, cak je i prilicno gotivim, ima na topiku bar 10-15 postova u poslednje dve godine u kojima ponavljam koliko mi je impresivna, i navijam za nju da porazbija sve rekorde (sem Tininih :P) u narednim godinama, samo kad se Tina penzionise. :) A to sto rekoh da bih volela da joj Frida uzme globus nije zato sto nju ne volim, nego zato sto Fridu volim malo vise, a pitanje je hoce li imati jos koju ovako lepu priliku da uzme slalomski globus. Za Mikaelu ima vremena, a i ima vec 2. :)

Edited by Tolaa