Mauci Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Sta vam je, sto ste se usrali? :D Ovde jedino sto je tesko je losija vidljivost. Inace dosta timova trenira ovde, Italijani su npr. imali drzavno prvenstvo ovde prosle sezone.
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ma meni je OK kad je teska staza, samo kad su ostali uslovi dobri, a ovde nisu, pa mi se stalno cini da ce se neko slomiti. A trka je skroz cudna. Gde je Ganong napravio onaj sekund prednosti na poslednjem prolazu?!
Mauci Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Nemam pojma. Bio sam ubedjen da je greska sa satom ali izgleda da nije. Cenim da ni sam ne zna sta je uradio. Mayer je bas u onoj "S" krivini izgubio trku, a i Jansrud je isao nekako previse desno, uzbrdo, pa mislim da je to bila skroz pogresna linija. Edit: Sad ce Ferstl da objasni :D Edited December 28, 2014 by Mauci
Timmy Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Ja volem teske staze u GS i S, al u spustu ne. A tebi Mauci cestitke za pogadjalicu. Presudio je muski slalom. Imam jos minimalne sanse, ali se ne nadam. Ostaje za utehu pobeda u fantaziju :) edit: Sad se setih da sam jos prodao Ganonga jutros da bi se pojacao za sledece kolo. I bez njega lagana pobeda :D Edited December 28, 2014 by Timmy
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Edit: Sad ce Ferstl da objasni :D A ja ga izbacila iz pogadjalice kad sam cula da je skracena staza. Tesim se da mi ionako ne bi nista znacio taj peti pogodak.
Timmy Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Inace, jutros je skijala i nasa Nevena Ignjatovic. Zavrsila je na 54. mestu sa preko 6 sekundi zaostatka. Startovalo 66 (Nevena 64.), zavrsilo 56 takmicarki. Zanimljivo da nijedna od prvih 3o nije odustala u prvoj voznji i da su se cak 28 plasirale u drugu. Otpale samo Kajsa i Andrea. Edited December 28, 2014 by Timmy
Timmy Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A ja ga izbacila iz pogadjalice kad sam cula da je skracena staza. Tesim se da mi ionako ne bi nista znacio taj peti pogodak. Hu d fak iz Ferstl :) Ja celih 5 pogadaka, nijedan na mestu.
Mauci Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Ferstl bio najbrzi na jedinom treningu. Ja 6 pogodjenih, samo Paris tacna pozicija. Imao Mayera kao pobednika :( Ali mozda moze jos neko da uleti u 10, cini mi se da je to jedna od onih trka. Edited December 28, 2014 by Mauci
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Uslovi katastrofalni, valjda ce Tina napredovati za jos koje mesto.
Mauci Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Evo neki Slovenac 13. :) Wait, what? I naravno neki Weber mi izbacio Filla iz top 10 Slovenci svi stigli do cilja. I onda staza teska :D Edited December 28, 2014 by Mauci
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Steta sto zlu nije i Shiffrin izbila jos 20 poena, ali dobro je i ovako. Sedmo mesto nije lose kako je delovalo posle 1. voznje, a jos sutra Tina da poveca prednost za 100 bodova i sve ce biti OK. Wait, what? Bostjan Kline sa brojem 50 je zavrsio kao 13. :)
Recommended Posts