Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

da dodam, ja skoro za sve sportove koristim zvanične aplikacije

Posted

Danas sneg u Lenzerheide-u. Navodno muskarci u 13h, zene u 14.30.

Posted
:thumbsup: za aplikaciju.Bas cemo se nagledati skijanja ove nedelje. :isuse: Jeb'o ih Lenzerheide. I pravila.
Posted

Najgore je sto meni fali jos 105 poena na pogadjalici. :D Poboljsava se vreme, za sada potvrdjen start u 13.00, konacna odluka u 12.15.

Posted

It's on. Muskarci 13.00, zene 14.30.Mancuso: "It's bumpy, icy and doesn't have a single flat spot. This is going to be tough." Tina je "otpevala" himnu na fejsu na svim jezicima, pa kontam da nije neraspolozena. Startni br. 16, Julia 21.

Posted

pocelo pa odmah prekid.cini se da su uslovi i dalje losi.

Posted (edited)

Fantasticni uslovi. :lolol: Prekid posle prvog takmicara koji se jedva citav docepao cilja, dok na vrhu pici vetar i sneg, a na sredini isto to, uz dodatak malo magle.Edit: Vetar cupa kapije. :lolol: A imam neki osecaj da ce se zestoko potruditi da se ovo odrzi.

Edited by Naa
Posted (edited)

Jos jedna pauza, nakon Kröllovog zakucavanja u ogradu. Zenska trka je pod velikim znakom pitanja. A staza je bas teska.

Edited by Naa
Posted

ova trka jedino moze da utice na generalni plasman jer je superveleslalomu sve jasno u obe konkurencije.

Posted

Pa u zenskoj bas i nije. Ameri se nadaju globusu za Mancuso, sto nije nemoguce, ako Tina podbaci, a Julia bude na podijumu. A na ovakvoj stazi je svasta moguce. Inace, sa ovim helikopterom i jos 17 preostalih skijasa, mislim da zenska trka nece stici da pocne do 3.

Posted

Zene su onako pomerili na 15h, ali ovo su neregularni i opasni uslovi. Nema nikakvog smisla rizikovati neke povrede na samom kraju sezone.

Posted
Pa u zenskoj bas i nije. Ameri se nadaju globusu za Mancuso, sto nije nemoguce, ako Tina podbaci, a Julia bude na podijumu. A na ovakvoj stazi je svasta moguce. Inace, sa ovim helikopterom i jos 17 preostalih skijasa, mislim da zenska trka nece stici da pocne do 3.
nema tu sta da se racuna na to da ce tina da podbaci. gledano nakon cele sezone pre bi julia odvezla losije od ocekivanog.