March 2, 20178 yr Na danasnji dan pre 4 godine Tina probila granicu od 2000 poena u sezoni. Podsetila me sad drustvena mreza, pa da podelim sa vama :)
March 2, 20178 yr Pa slao si mi slicice :D, znas mi ime i prezime (i adresu u Srbiji ), na celoj toj drustvenoj mrezi imaju mozda jos dve osobe koje se tako zovu, lako me je naci.
March 2, 20178 yr Joj Trazio sam pod Naa. Nema nista :P edit. nadjoh nasu prepisku. Veruj mi, nijednog detalja se nisam secao. Ni uopste toga sa slicicama niti tvojih podataka. Pa mi iznova bilo zanimljivo da saznam odakle si :) P.S. Izvinjenje ostalima sto odosmo gde ne treba. Edited March 2, 20178 yr by Timmy
March 4, 20178 yr Nista od drugog globusa nocac za Ilku. Razvalila Gogia i smanjice prednost na ispod 100 bodova.
March 4, 20178 yr Meni bas drago za Goggiu, zasluzila je pobedu ove sezone. :) A globus je Ilkin, 97 bodova, Goggia mora da pobedi u Aspenu, a Ilka da ne uzme bas nista da bi ga izgubila.
March 5, 20178 yr REDedEed je bio za Sofiu. Meni malo krivo zbog Lindzi, ali ok, stici ce ona sledecih godina rekord.
March 15, 20178 yr ILKA!!!!! Prvi put u istoriji SLO skijanja globus u spustu. Bilo bi lepo sutra uzeti jos jedan ^_^
March 15, 20178 yr Kod muskaraca Fil uzeo ispred nosa Jansrudu koji je bas podbacio. Da se ukine skijanje Najodvratniji skijas uze globus najgotivnijem tako sto nema nijednu pobedu u sezoni. U karijere dve pobede i dva globusa.. Pa jebote bob :(