Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

A Sifrin do 29. pobede. Prve u superkombinaciji.

Posted

Na danasnji dan pre 4 godine Tina probila granicu od 2000 poena u sezoni. Podsetila me sad drustvena mreza, pa da podelim sa vama :)

Posted

:D I mene podsetila drustvena mreza. 

Posted

Mora da smo na istoj, pa mi nije jasno kako nismo prijatelji :D

Posted

Pa slao si mi slicice :D, znas mi ime i prezime (i adresu u Srbiji :lolol:), na celoj toj drustvenoj mrezi imaju mozda jos dve osobe koje se tako zovu, lako me je naci. 

Posted (edited)

Joj :lol: Trazio sam pod Naa. Nema nista :P edit. nadjoh nasu prepisku. Veruj mi, nijednog detalja se nisam secao. Ni uopste toga sa slicicama niti tvojih podataka. Pa mi iznova bilo zanimljivo da saznam odakle si :) P.S. Izvinjenje ostalima sto odosmo gde ne treba.

Edited by Timmy
Posted

Nista od drugog globusa nocac za Ilku. Razvalila Gogia i smanjice prednost na ispod 100 bodova.

Posted

Meni bas drago za Goggiu, zasluzila je pobedu ove sezone. :)

A globus je Ilkin, 97 bodova, Goggia mora da pobedi u Aspenu, a Ilka da ne uzme bas nista da bi ga izgubila.

Posted

Opet Goggia. :) Dobro, sad joj je dosta za ovu sezonu. :)

Posted

REDedEed je bio za Sofiu. Meni malo krivo zbog Lindzi, ali ok, stici ce ona sledecih godina rekord.

• 2 weeks later...
Posted

Kod muskaraca Fil uzeo ispred nosa Jansrudu koji je bas podbacio.

Posted

ILKA!!!!!

:pera:

Prvi put u istoriji SLO skijanja globus u spustu.

Bilo bi lepo sutra uzeti jos jedan ^_^

Posted

Kod muskaraca Fil uzeo ispred nosa Jansrudu koji je bas podbacio.

Da se ukine skijanje :mad: Najodvratniji skijas uze globus najgotivnijem tako sto nema nijednu pobedu u sezoni. U karijere dve pobede i dva globusa.. Pa jebote bob :(