Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Bravo i za Ilku, podijumu se u zube ne gleda.

Odlicno poceo vikend. :)

• Replies 2.9k
  • Views 145.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Ko bi rekao da Brignone moze tako u slalomu. Super petak.

Odlicna Ilka i danas. Savrseno odvezen deo izmedju poslednjeg prolaza i cilja. I drugi globus je blizu sad kad je Gut out, a Weirather iza danas.

Edit: Treci, nisam racunala kombinaciju. :)

Edited by Tolaa

Mislim da je to to, tesko da je ostao neko sposoban da iznenadi, plus se i sneg u drugom delu staze skroz raspao.

Bravo Ilka! :D

Kasnim ali ILKA! :pera:

Zajebana staza danas. Dosta brza nego juce, a zahtevna tehnicki. Ilka se izvukla 3 puta, od toga dva bas za malo.

Edit: A tek Brignone kako se izvukla! :D I jos uspela i da ostane u igri, ali valjda ne moze da vozi slalom 1.29 brze od Ilke.

Pih, Gagnon, samo 0.22. <_<

Edited by Tolaa

Goggia :lolol: "What was that?! I understand nothing about skiing!"

Edit: I pored svih ovih skroz prihvatljivih opcija, ipak ce Shiffrin da pobedi. <_<

Edited by Tolaa

Kakvo sranje napravi Norvezanin u sprint stafeti, Niskanen je bas bio zasluzio zlato. :( Norveska je biti diskvalifikovana, ali nista to ne znaci Fincima.

Jos jedan podijum za Ilku, i kombi kup. :)

Brignone jos jednom odlicna u slalomu, bilo bi lepo da se sledece sezone ukljuci u borbu za overall.

Shiffrin 29 pobeda u 100 startova.

Dosta za danas, necu se vise dopisivati sama sa sobom ovde. :)

Da krenem ja redom, tek stigoh sve da pogledam od ovog vikenda (jos samo ombinacijski slalom da zavrsim). Prvo Ilka i Bostjan :Hail: :hail: Nisam mogao da pretpostavim da ce Slovenija tako brzo posle odlaska Tine imati velike sampione. Kad maltene niotkuda ilka, a evo ga i Kline. Mislio sam da je prvi deo sezone samo trenutna vrhunska forma kod Ilke i resio da uzivam dok traje. Ali ona celu sezonu izgura maksimalno. Nadam se da ce i bar 1 globus uzeti.

Jansrud uze globus u SG. Ali meni jos vaznije prestigao Fila i u spusti za nekih 30-40 bodova. Ne bih mogao da podnesem da Fil odbrani spust.

I iznova me Nevena iznervirala. Imala je jednistvenu priliku da lagano udje u 15 u obe ove kombinacije. Ova mala Leona iz CRO oba puta u 20. Ala razvali Sifrin, jako blizu pobede u kombinaciji (izvinjavam se zbog kasnog komentarisanja, meni jos nije gotova trka :D

Ilka globus, BRAVO!!! :pera:

Uzece Ilka globus i u spustu skoro sigurno, treba joj 63 boda u preostale dve trke da ga i teoretski obezbedi, i to pod uslovom da Goggia oba puta pobedi. Vise niko ni teoretski nije u konkurenciji.

Ed: 63 umesto 67.

Edited by Tolaa

Ma naravno da je jako blizu, al polako. Jedan po jedan globus :D