Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Bravo. Prvo sto se vec oporovila od povrede, a onda i na ovim rezultatima. Ocigledno je napravila iskorak ove sezone. Bravo jos jednom :)

Posted

Jebeni tenis ukinuo prenos.

Al ce prenositi Kicbil :)

Posted (edited)

Juce zakljucak da je superG bio brzi i opasniji od spusta. Al danas ih tezina slaloma nadmasi :D Ispali Kritofersen, Melg. Mirer, Hargin i Taler, a tek ih je 10 proslo. prvi Ryding, Hirser zaostaje preko sekundu na poslednjem mestu :O

Edited by Timmy
Posted

Šteta. Ipak, kada nema Kristofersena jeste najbolji. Na žalost. Antipatičan je gotovo 0,9 Šifrin.

Posted

Hirser i Sifrin su veliki majstori ovog sporta. Sifrin mozda postane i najbolja ikad. Ima odlicno prolazno vreme za to. Ne razumem bas toliki hejt ovde. 

Posted

Pogledaj trku kada je završila treće. Ono nije lako opisati, koliko je antisportski.

Posted

Što, nezadovoljna je kad izgubi, to su pravi šampioni

Plus je slatka kad se duri  :happy:

Posted

Shiffrin je fenomenalna skijasica ali mi je isto toliko antipaticna. Reakcije na slabu voznju su nekako jos i razumljive ali i ponasanje kad pobedi mi je skroz ogavno. Citava njezina pojava mi je toliko iritantna da bih je gurno u zuti sneg.

A Hirscher je iz Austrije. Nuff said.

Posted

Nije u pitanju iskazivanje nezadovoljstva lošijom vožnjom ili greškom. Šta više to je normalno. Nju su jedva namolili da dođe do improvizovanog pobedničkog postolja da se slika. Razmaženost i odvratnost kao esencija. A fenomenalno skija bez dileme. Ovde je reč o fer pleju i vaspitanju koje joj elementarno nedostaju. Za razliku od Lindzi ili ranije Bode Milera, koji su fenomenalni sportsmeni sa svim nedaćama koje su ih pratile.

Posted

Jebote, izubijase se u Garmisu... A sutra jos jedan spust tamo.  :ph34r: