Tolaa Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Dupla francuska pobeda danas. Odlicni Worley i Pinturault, zao mi bas sto Goggia nije uzela, a imala je veliku sansu. Shiffrin atipicno mnogo gresaka u drugoj voznji.
Timmy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Fenomenalna Tesa u drugoj. Sifrin mnogo trka vozi, mora i umor da stigne. Mislim da joj je bolje da malo iskulira sa ovim tempom gde vozi svaku trku u svim disciplinama. Nece da moze.
Mauci Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 A i ogavna je, realno. Sutra bi fino legla jedna 0 u slalomu.
Jozef K. Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Dupla francuska pobeda danas. Odlicni Worley i Pinturault, zao mi bas sto Goggia nije uzela, a imala je veliku sansu. Shiffrin atipicno mnogo gresaka u drugoj voznji.Imam utisak da joj je ona greška odnela pola sekunde, to jest mislim da bi glatko dobila da je nije napravila. Uz Tesu i Aleksisa, utisak dana.
werbatim Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Nevena Ignjatovic konacno u drugoj voznji slaloma u WC! Otprilike je bilo dovoljno samo da zavrsi sa nekih 70ak % od onoga sto moze (jer je bilo bas mnogo odustajanja), ali umalo da zezne i to. Ipak, konacno neki pomak, pa svaka cast za to. Drugu voznju ocekujem da ce samo da izveze, bez nekog srljanja
Tolaa Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Sto je simpa ovaj mali Belgijanac sto uze bodove. Broj 65, 19 godina, prvi bodovi i uopste nije skijao na sigurno. :)
Tolaa Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Bas steta sto ovako zavrsi Pinturault, ali kakve ludilo voznje Kristoffersena i Hirschera! I to sa srecnim krajem, tj. Zlo nije pobedilo. :D
Tolaa Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Nevena bas oprezno, ali dobro, konacno bar poen. Edit: Bice ispred pobednice svetskog kupa. :D Edited December 11, 2016 by Tolaa
Tolaa Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Kako unisti Shiffrin drugu voznju! Savrsenstvo! Necu vise, lepo sam se iscaskala sama sa sobom. :)
Mauci Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Kako unisti Shiffrin drugu voznju! Savrsenstvo! Dosadila je vise. Morace Ilka da se malo posveti i slalomu.
Timmy Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Kakva druga voznja Kristofersena :O :hail: Prvo Hirser savrseno za sekund i po prednosti, a onda ovaj jos 70 stotinki. Koliko odskacu od ostalih... Ali napokon dobre staze. Pogotovu prethodna dva muska veleslaloma. Ali i danjasnji slalom. Ne mora da bude ala Kostelic, ali ovako nesto je sasvim dovoljno. Bravo i za Nevenu. Velika 4 boda za nju. Steta sto nije bilo odustajanja. Mogla je bar do 6-7 :) Ovo garantuje i bolje rezultate u kombinaciji. Vezbala je vise spust, u slalomu bodovi.. Moze realno u 20 ako zadrzi formu.
werbatim Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Realno, tesko sa ovom formom moze i u 30. Moze ona mnogo bolje da vozi. Sad je usla u drugu voznju jer je stvarno bilo previse odustajanja u prvoj.
Timmy Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) Svasta? Nevena je prosle godine vec dva puta cini mi se uzimala bodove u kombinaciji. I to ne samo 2-3 vec je bila na granici 20. Mesta. A ove godine odmah usla u slalomsku drugi voznju, o cemu je mogla da sam ja prosle godine. Tako da slobodno gledaj prekosutra kombinaciju i gledaj kako Nevena ulazi u 20 Edited December 14, 2016 by Timmy
Recommended Posts