Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Otkazane trke u Lejk Luizu sledeceg vikenda zbog nedostatka snega. Prvi put posle 30 godina da nemaju snega na pocetku sezone.

• 2 weeks later...
Posted

Da se upise sa zakasnjenjem, Sifrin 22. Od vikenda krece sezona punom parom. Nadam se da ce ES od sada prenositi uzivo i da ce i PPP malo zivnuti :)

Posted

Gledam u snimku i ne verujem. Morao sam da dodjem ovde da proverim :) Kakav rezultat jbte, prvi podijum u karijeri i pobeda. Treba istaci i Goggiu na drugom mestu, takodje fenomenalan rezultat. Bice spust neverovatno neizvestan ove sezone. Prvi start u karijeri za Sifrin u spustu i odmah rezultat u prvih 20. Al jos neverovatnije mi je njena najveca brzina od svih na poslednjem prolazu. Kakva muda od jedne tehnicarke neverovatno. Sve vise raste u mojim ocima.

A jesu ovo nesto menjali rasporede po grupama? Ne uspeh da pohvatam, a nesto mi cudno sve delovalo po brojevima. Mozda samo ja tripujem, zaboravio se kvalitet skijasica :) 

Komentatori su ove godine jos uzasniji. Covek je ladno posle Kajsinog preuzimanja vodjstva rekao da trka izgleda ipak nije gotova. Ej. na broju 16 on je mislio da Lara uzima i da je to sve reseno. Malo se izvadio na kraju kad je startovala Ilka, on kaze: Kad moze Sofija, moze i Ilka, Ajmo Ilka. I stvarno moze Ilka. :Hail: jos jednom.

Odoh sad da gledam muske i navijam za Norvezane. 
Posted

Sta bre Kilede broj 3 Svindal 5? Nesto je menjano definitivno. Sta? :) Al ne znam dal da se lozim za Klinea, al verovatno nije ovo dovoljno za nesto vece.

Posted (edited)

Jansrud :Hail: Bas me obradovala njegova pobeda. Bravo i za Bostjana, peto mesto. A grupe se po 10 i idu redom prva, druga, pa treca. Ako sam dobro skapirao. Ne znam gde to da vidim na sajtu, a mrzi me da trazim. edit. evo pomenu i ovaj na ES, tako je kao sto sam pretpostavio.

Edited by Timmy
Posted

Bravo i za Bostjana, peto mesto.

Kline (valjda 4.) ispustio podijum na sredini staze mada je moglo i gore da se zavrsi.

Inace, novi sistem dodele brojeva je sledeci: Top 10 bira neparne brojeve od 1-19, sledecih 10 u zrebu dobija parne brojeve od 2-20, i zadnjih deset u zrebu podeli brojeve od 21-30.

Btw, Svindal je mega car. Posle onakve povrede odmah 2 podijuma. Naravno i Jansrud :Hail:

Inace, bice interesantno veceras pogledati drugi spust u Lake Louise. Za Ilku se znalo da je fantasticno spremna, trenirala sa muskim delom SLO ekipe, plus je i ona krenula putem Tine jer ima svoj tim.

A Shiffrin je ogavna.

Posted

Aaaa jebote. 100 godina nista, a onda odjednom sve :pera: :pera:

Posted (edited)

Kline (valjda 4.) ispustio podijum na sredini staze mada je moglo i gore da se zavrsi.

A Shiffrin je ogavna.

Juce je bio peti. Danas cetvrti :) A bila vam ogavna ili ne, sportiskinja kakva se retko radja. Prisustvujemo istoriji skijanja. Ako je pvrede zaobidju, lako moze prestici Linzi i Stenmarka i postati najbolja ikad. Danas je u spustu bila 13. Drugi spust u zivotu, prvi juce gde je bila 18. Ako Ilka ne poludi uzece lagano veliki globus

Edited by Timmy
Posted

Ako Ilka ne poludi uzece lagano veliki globus

:D Necemo preterivati bas za Ilku.