Timmy Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Smorilo me jako sta su uradili sa mojom omiljenom disciplinom veleslalomom. Traju trke po minut i 20 sek (zbirno 2min40sek :o), skijasi dolaze mrtvi na cilji. Postala je borba ko je jaci i izdrzljiviji, a ne ko je bolji skijas... U velikom sam poslu, pa nisam ni stigao da razmisljam sta se danas vozi, naletim na tvu i pocnem da gledam i uveren da je super G. KOofiguracija staze takva, ima i terenski skok... Pa gledam, cudni mi brojevi skijasa.. I onda ovaj pomene drugu voznju i ja tek shvatim da je to GS Edited February 28, 2016 by Timmy
Timmy Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 A neverovatna glupost organizatora. Proglasili su pobednice nakon sto su najboljih 30 iz prve voznje kombinacije zavrsile trku, a pre nego sto su startovale Kirgaser i Sifrin. Na kraju je Sifrin bila osma sa manje od sekunde zaostatka u odnosu na trecu. Pa nije mnogo falilo da se bas obrukaju i da moraju novo proglasenje pobednika... Izvinjavam se sto danas samo hejtujem. Ali sta cu kad je tako :(
werbatim Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Sigurno 26-ta. Odlican slalom, 14 vreme. Bravo.
Timmy Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nevena definitivno 26ta i 5 osvojenih bodova. Drago mi bas zbog nje. Poslednja Mohikanka naseg skijanja
Timmy Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Odlican slalom, 14 vreme. Bravo. Posebno bravo za ovo. Pogotovu sto je startovala kao 40 i neka u slalomu. Da je uspela da udje u 30 u SG imala bi rezultat izmedju 15 i 20 mesta.
renne Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Lara protiv Linzi Mi sve već znamo, ona voli da pravi dramu. Ovo nije ni prvi, a ni posljednji put. A ja bih trebalo samo da skijam
Halvard Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Von ipak ozbiljnije povređena, završila je sezonu. http://www.reuters.com/article/us-alpine-skiing-vonn-idUSKCN0W41GF
Timmy Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Pih... Nisam veliki fan Lindsi, ali tek nisam odusevljen Larinim globusom.
Tolaa Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Pinturault pobedio u cetvrtom veleslalomu za redom. Zaostaje 91 bod za Hirscherom u GS plasmanu, dve trke do kraja. Da se setio trku-dve ranije da ume da vozi, uzeo bi ga.
Jozef K. Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Pominje ovaj na eurosportu da je imao potres mozga i da je to uticalo u prvom delu sezone.
Tolaa Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Da, zaboravila sam to. Izvinjenje Alexisu za nanet dusevni bol zbog neosnovane kritike. Nek' pobedi i danas.
Jozef K. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Zlo je danas bilo nepobedivo. Uzeo je i kristalni u gs.
Recommended Posts