ajgor Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a ona JAT-ova birtija sto gleda na crkvu st. marka, nasta to lici sada? pamtim je kao kvalitetno dilersko mesto, povezano sa kadrovima JAT-a, doduse od pre 25+ godina.Misliš na bife "Lasta"?
LukaLaban Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To se bese zove Mala banka ili tako nesto :) Moram priznati da nisam bio nikada i ako mi je relativno u komsiluku...Bio posle godinu dana u Sumadiji pri dnu Nebojsine. Sve i dalje isto, odlicna kuvana jela, uzeli kolenicu s kupusom i telecu glavu u skembetu, sve dobro.
mammy two shoes Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To se bese zove Mala banka ili tako nesto :) Moram priznati da nisam bio nikada i ako mi je relativno u komsiluku...Bio posle godinu dana u Sumadiji pri dnu Nebojsine. Sve i dalje isto, odlicna kuvana jela, uzeli kolenicu s kupusom i telecu glavu u skembetu, sve dobro.to se zove lasta i nalazi se pored jata, prema crkvi sv. marka. sa druge strane poslovnice jata u bulevaru, prema posti bila je birtija cijeg se imena ne secam. mala banka je preko puta, na mestu poslasticarnice seherezada, pored ceske ambasade. na uglu bulevara i resavske bila je mala madera.
Dr Arslanagić Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 to se zove lasta i nalazi se pored jata, prema crkvi sv. marka. sa druge strane poslovnice jata u bulevaru, prema posti bila je birtija cijeg se imena ne secam. mala banka je preko puta, na mestu poslasticarnice seherezada, pored ceske ambasade. na uglu bulevara i resavske bila je mala madera.Mali Excelsior?
yolo Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Bio posle godinu dana u Sumadiji pri dnu Nebojsine. Sve i dalje isto, odlicna kuvana jela, uzeli kolenicu s kupusom i telecu glavu u skembetu, sve dobro.Sumadija nije bas cumez, to je izvrsni restoran domace kuhinje, pridruzujem se hvalospevu:)
LukaLaban Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Sumadija nije bas cumez, to je izvrsni restoran domace kuhinje, pridruzujem se hvalospevu:)Izvinjavam se! :P
LukaLaban Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 to se zove lasta i nalazi se pored jata, prema crkvi sv. marka. sa druge strane poslovnice jata u bulevaru, prema posti bila je birtija cijeg se imena ne secam. mala banka je preko puta, na mestu poslasticarnice seherezada, pored ceske ambasade. na uglu bulevara i resavske bila je mala madera.Ja sam i mislio na preko puta Jata.
kud_genijalci Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 ЗЛАТНИ СТЕКU Vardаrskoj, skoro pa na ćošku s Južnim bulevarom.Rade samo do 20.00.Reklamiraju svu silesiju gotovih jela i roštilja, ali u životu ne videh da neko jede.Reklamiraju i Zlatorog točeno (što i piče na pipcu), ali ni toga, naravno, ne beše.Uzeh samo Nikšićko.Za to vreme je jedan "majstor" (pravi naš hauzmajstor), nacrvcan pokušavao da im opravi vrata. I sve lepo objašnjavao zašto mora da duva promaja zašto moraju vrata da se klimaju ...
boshoku Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 lastafunkcioniramala banka rahmetlimala madera.daavno rahmetliMali Excelsior?od 2007. ne bivstva
nautilus Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 dve lipe. naravno bulevar, sa lijeve strane nekih 50 metara iza raskrsca sa ustanickom, kod stanice busa 309. ekipa su uglavnom zemljaci i zidari koji cugaju pivo u 9 ujutro. jednom sam se tamo sklonio od pljuska ali me je gazda (bradati namcorasti zemo koji se nije nasmijao od 1972ge) izbacio na pljusak jer nisam nista narucio. enterijer su metalplasticni stolovi, na podu su neke ruzne plocice, na zidovima nema nista.jutros su par stolova zauzeli neki pijani partizanovi navijaci, vesela ekipa, pjevali su u 9 ujutro.
boshoku Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 korzo, zmaj jovina: zimi, rupa i po; pokojni mimica se tunde drogirao vinjakom i nesnosno dimio, al stalno.
Sestre Bronte Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ja voleh pokojno Arilje. Sednemo napolje i pogađamo zašto koja ulazi u ginekološku ordinaciju pored. Sport za dokone radne sate.A ne ko sad, po forumima.
Recommended Posts